Beauty

Okupili smo najljepše (i najprodavanjije!) nježno ružičaste lakove za nokte na jednom mjestu

  • Proljeće je sezona obnove, što ju čini savršenom za osvježavanje naše kolekcije lakova za nokte
  • Nježne i elegantne nijanse ružičaste odličan su i bezvremenski odabir
  • U nastavku donosimo 6 nijansi koje su s vremenom postale najprodavanije i zaslužile kultni status jer ih vole slavni, ali i članovi kraljevske obitelji, te su omiljeni u kolekcijama nail artistica diljem svijeta
  • Pročitaj više: Bademasti oblik noktiju ponovno se vraća, a ove manikure najbolji su primjeri kako lijepo izgleda

Dolazak nove sezone je savršena prilika da svoju manikuru osvježimo nježnim i najljepšim nijansama ružičaste. Kako se mijenjaju godišnja doba, mijenjaju se i trendovi, a neke od najljepših boja koje se uvijek iznova vraćaju su nenametljive pastelne nijanse. Među njima, ružičasta je definitivno na prvom mjestu kao ultimativna trendseterica koja pruža dašak ženstvenosti i gracioznosti našem cjelokupnom looku.

 | Autor: Foto: Chanel

Upravo zato smo u nastavku okupili šest prepoznatljivih nježno ružičastih lakova za nokte koje nail artistice na društvenim mrežama najviše vole koristiti i koje su bezvremenski odabir za svako, pa tako i nadolazeće, proljeće. Ove nijanse nisu samo lijepe, već i svestrane, što ih čini savršenima za svaku priliku. One će dati dašak svježine našim proljetnim manikurama. Dakle, pripremi se uroniti u svijet nježno ružičastih i prigrliti srž proljeća svojom manikurom!

Možda vas zanima 5 isprobanih savjeta kako do trajnije manikure Rubrika Beauty Beauty

OPI "Pretty Pink Perseveres"

 | Autor: Foto: Notino (13,60 €)

OPI-jeva "Pretty Pink Perseveres" je kultna nijansa koja je već dugi niz godina sastavni dio mnogih kolekcija lakova za nokte. Njegova nježna, prozirno ružičasta boja pristaje svakome i pruža clean i sofisticiran izgled. Lak se lako nanosi i kreira finiš visokog sjaja koji može trajati i do sedam dana uz pravilnu njegu. To je savršen izbor za sve one koji vole suptilnu, nenaglašenu manikuru.

Essie "Ballet Slippers"

 | Autor: Foto: mall.hr (10,00 €)

Essie "Ballet Slippers" je još jedan klasičan izbor kad su u pitanju nježno ružičasti lakovi za nokte. Ovaj višestruko nagrađivani lak i bestseller brenda je omiljen među slavnim osobama pa čak i članovima kraljevske obitelji, zahvaljujući svojoj elegantnoj, prozirno ružičastoj nijansi. Njegova lagana, blago mliječna formula ravnomjerno se nanosi i brzo suši, što ga čini izvrsnim izborom za one koji su uvijek u pokretu.

Zoya "Sabrina"

 | Autor: Foto: Douglas (15,79 €)

Zoya "Sabrina" je prekrasna roza koja je savršena za one koji žele malo više pigmentacije i malo hladniju nijansu nježno ružičaste. Formula je pogodna za vegane, a lak ne sadrži štetne kemikalije, što ga čini još zdravijim izborom za naše nokte. Unatoč svojoj kremastoj konzistenciji, "Sabrina" je dugotrajni lak, otporan na pucanje te, zahvaljujući tome, manikura izgleda besprijekorno duže vrijeme.

Pedikura za proljeće 2024. Možda vas zanima Ova 3 trenda pedikure bit će 'out' u proljeće 2024., a ova 3 ćemo viđati posvuda Rubrika Beauty Beauty

Deborah Lippmann "La Vie En Rose"

 | Autor: Foto: nailpolishdirect.co.uk (21,04 €)

Deborah Lippmann jedan je od najprestižnijih brendova u industriji noktiju. Lakovi za nokte ovog brenda izgledaju elegantno i pružaju potpuno i dugotrajno prekrivanje. Deborah Lippmann u nijansi "La Vie En Rose" je čarobna pastelno ružičasta s dozom šljokica. Njegova clean formula obogaćena je biotinom koji potiče zdravlje noktiju i pružaju prekrasan sjaj. Odličan je izbor za sve one koji vole dodatni dašak sjaja.

Chanel "Ballerina"

 | Autor: Foto: Nordstrom (31,12 €)

Chanelova "Ballerina" je nježna, “prigušena” ružičasta uz koju možemo kreirati manikure koje odišu luksuzom. Dugotrajna formula ovog laka osigurava da naši nokti dulje izgledaju savršeno, a ravna četkica nam olakšava precizno nanošenje. To je bezvremenska nijansa koja može podići svaki izgled na jednu sasvim novu razinu.

Sally Hansen "Pink Cloud"

 | Autor: Foto: makeup.hr (6,19 €)

"Pink Cloud" nijansa brenda Sally Hansen je živahna i zabavna nijansa ružičaste koja utjelovljuje svježinu proljeća. Formula ovog laka otporna je na pucanje i obećava trajanje i do deset dana. Ovaj lak je iz linije “Pure” koja je prva 100% veganska kolekcija lakova za nokte Sally Hansen brenda. Uz to, ovi lakovi su prožeti bambusom i hranjivim morskim algama za poboljšanu formulu koja štiti nokte od agresora iz okoliša i čini ih jakima i zdravima.​

Foto: Instagram @gelsbyvie, cvijeće na noktima Možda vas zanima Vrijeme je za cvjetne manikure, a sušeno cvijeće (!) na noktima je najnoviji trend Rubrika Beauty Beauty
Photo: Instagram @m.o.n.a.j

Komentari 0