Beauty

Obojiti kosu bez da se ona oštećuje? Avedina prirodna boja za kosu 'Full Spectrum Treatment' to obećava

  • Ako želiš promijeniti boju kose, naravno da usto paziš i da joj kemijkalije iz boja što manje naštete
  • Kemijske boje stoga sadrže sve manje agresivnih kemikalija, a sve više se ljudi okreće bojama za kosu od prirodnih sastojaka
  • I ta je industrija sve snažnija. Prirodne boje sve uspješnije boje kosu bez da je oštećuju, a posebno dobre kritike dobiva Avedina boja za kosu 'Full Spectrum Vegan Treatment'
  • Pročitaj također: Ovo ulje za rast kose ima više od 30.000 obožavatelja koji su ga ocijenili s 5 zvjezdica

Plava, smeđa ili crvena: Nema ništa bolje od promjene boje kose i izlaska iz salona sa svježe obojenom, raspuštenom kosom. Sve bi bilo super da nam vražićak ne sjedi na desnom ramenu i neprestano nam šapuće kako je bojenje kose štetno – i dugoročno nam može ozbiljno oštetiti kosu

Naravno, to nije posve neopravdano, jer obično se koristi puno kemikalija koje uklanjaju pigmente prilikom izbjeljivanja ili se unose u vlas tijekom bojanja. Srećom, sada je na tržištu sve više metoda i boja koje su nježn(ije) za kosu, kao što je nova 'Aveda Full Spectrum Permanent Vegan Treatment Hair Color', koja se pretežno oslanja na prirodne sastojke.

Što je točno 'Full Spectrum Permanent Treatment'?

'Full Spectrum Treatment' je tretman bojenja kose koji se može koristiti za davanje nove boje prirodnoj boji kose. Razlika u odnosu na konvencionalno bojenje: 'Full Spectrum Treatment' sastoji se od 96 posto prirodnih sastojaka, te ima i novu tehnologiju koja boja kosu brže, pa stoga i nježnije.

Bambi plava Možda vas zanima Bambi plava neodoljiva je nova verzija plave boje kojom možemo osvježiti kosu Rubrika Beauty Beauty

Kako djeluje ova boja za kosu?

Kod ove nove tehnologije riječ je o alkalizatoru razvijenom i patentiranom nakon tri godine znanstvenog istraživanja. Novi alkalizator čak uspijeva prekriti sijedu kosu u roku od 30 minuta, što znači da brže i nježnije prodire bojom u kosu. To uključuje organsko ulje avokada, organsko ulje baobaba i organsko ulje sacha inchi, koji su bogati hranjivim omega 3 i 9 masnoćama. Rezultat: supernjegovana kosa koja blista nakon bojenja.

Za koga je prikladn prirodna boja?

Budući da postoji bezbroj boja za kosu, koloristi mogu stvoriti gotovo bilo koju boju koju žele s poboljšanim nijansama. To znači da je 'Full Spectrum' tretman prikladan za svakoga. Inače, 'Full Spectrum Permanent Treatment' također sadrži eterična ulja za miris. Boja ne miriše tipično kemijski, nego ima primamljiv miris klinčića, limete, naranče i paprene metvice. To čini odlazak frizeru opuštajućim!

 | Autor: Aveda Aveda Foto: Aveda

Kako najbolje njegovati ovako obojenu kosu?

Možeš se osloniti na Avedin asortiman njege, kako u salonu tako i kod kuće. U salonu se 'Botanical Repair Professional Color Treatment' savršeno usklađuje s bojenjem kose. Prema proizvođaču, kosa je pet puta jača nakon samo jednog tretmana.

Profesionalni tretman se provodi kao i tretman neposredno nakon bojenja. Kod kuće možeš koristiti odgovarajuća sredstva za obnavljanje ili njegu i šampon za obojenu kosu.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Aveda (@aveda)

 

Photo: Aveda

Komentari 0