Beauty
nude olovke za usne

Savršena nude nijansa olovke za usne za svaki ton kože

  • Pronalazak nude nijanse olovke za usne koja savršeno pristaje našem tonu kože, često je kompliciran zadatak
  • Uz nijansu koja savršeno odgovara našem tonu kože i boji usana, obraćamo pozornost i na to je li nam tekstura olovke ugodna na usnama i hoće li se uklopiti u make up lookove koje najviše nosimo
  • Kao što smo dugo u potrazi za savršenom malom crnom haljinom ili klasičnom bijelom košuljom i nude olovku za usne jednako je teško pronaći, no zato za tebe imamo nekoliko odličnih prijedloga među kojima ćeš sigurno naći svoju savršenu nude olovku za usne!

Nude olovku za usne koja savršeno naglašava tvoju boju usana i odlično se slaže s bojom tvog tona kože ponekad je stvarno teško pronaći. Uz nijansu, svakako pazimo na to i da je tekstura olovke ugodna te da ne isušuje usne, kao i da savršeno komplimentira tvoje make up lookove.

Nude olovku za usne, kad pronađeš onu koja ti savršeno odgovara, možeš koristiti na više načina kako bi poboljšala izgled svojih usana te ih predivno istaknula. Jednaka nijanse nude olovke za usne ne odgovara svima već će svijetlije nijanse bolje pristajati svjetlijim tonovima kože, a tamnije nude nijanse tamnijim. 

nude olovke za usne | Autor: Instagram @maccosmetics Instagram @maccosmetics

U slučaju da si još uvijek u potrazi za savršenim nude lip linerom ili samo želiš proširiti svoju kolekciju, donosimo ti odlične prijedloge nude olovaka za usta za svaki ton kože.

Vrlo svijetli ton

NYX Professional Makeup Slim Nude Beige olovka za usne 

Ova Slim olovka za usne brenda NYX savršeno se nanosi na usne zahvaljujući kremastoj i pigmentiranoj formuli obogaćenoj kokosovim uljem. Nijansa Nude Beige idealna je za vrlo svijetli ton kože i boju usana. 

MAC Cosmetics olovka za usne Oak

Ako imaš vrlo svijetlu boju usana i želiš postići pravu nude-smeđu boju na svojim usnama, MAC olovka za usne u boji Oak savršen je izbor! Njena mat tekstura osigurava postojanost te postizanje prepoznatljivog make up look-a iz 90-ih koji je posljednjih godina jako popularan.

nude olovke za usne | Autor: NYX/MAC NYX/MAC NXY/MAC nude olovke za usne

NYX Professional Makeup Slim Nude Beige, 29,99 kn; MAC Cosmetics Oak, 159 kn

Svijetli ton

Charlotte Tilbury Lip Cheat olovka za usne Pillowtalk

Obožavana olovka za usne brenda Charlotte Tilbury u nijansi Pillowtalk sad već ima kultni status, a mnogi ju beauty influenceri i vizažisti obožavaju. Prema njima, ova nijansa najviše komplimentira prirodno ružičaste usne te svjetliji ton kože jer daje svijetli i mekani obris. 

Urban Decay 24/7 Glide-On olovka za usne Naked

Ova malo tamnija, bež-ružičasta nijansa iz Urban Decaya dovoljno je tamna da naglasi svijetlije tonove kože i usana bez da izgleda previše tamno. Ovom olovkom tako možeš savršeno blago precrtati svoje usne, a da look i dalje izgleda prirodno i definirano.

nude olovke za usne | Autor: Charlotte Tilbury/Urban Decay Charlotte Tilbury/Urban Decay Charlotte Tilbury/Urban Decay nude olovke za usne

Charlotte Tilbury Lip Cheat Pillowtalk, 173 kn; Urban Decay 24/7 Glide-On Naked, 157 kn

Srednji ton

Milani Color Statement olovka za usne Nude

Color Statement olovka za usne u nijansi Nude predivno će ti pristajati ako imaš srednji ton kože. Olovka je mat finiša te će savršeno naglasiti tvoje usne, posebno ako ih blago precrtaš.

Chanel Precision olovka za usne Mordore-Nude

Precision olovka za usne u boji Mordore-Nude prekrasna je tamnija smeđe-ljubičasta nijansa sa suptilnim brončanim finišem. Predivna i neobična boja odlično će se istaknuti ako preko nje naneseš samo bezbojno sjajilo ili balzam za usne.

nude olovke za usne | Autor: Milani/Chanel Milani/Chanel Milani/Chanel nude olovke za usne

Milani Color Statement Nude, 49,90 kn; Chanel Precision Mordore-Nude, 157 kn

Tamniji ton

L'Oréal Paris Colour Riche mat olovka za usne Matte's It

Ova tamnija više smeđa nijansa s blagom naznakom ružičaste savršen je odabir ako imaš smeđu i tamniju boju usana.

Charlotte Tilbury Lip Cheat olovka za usne Foxy Brown

Foxy Brown druga je nijansa iz ove linije Charlotte Tilbury na našem popisu, ali ništa manje obožavana. Odlična je opcija za nude nijansu olovke ako imaš tamniji ton kože. Njena kremasta formula koja hidratizira usne, sadrži nijanse smeđe, crvene i oker boje pa ne izgleda sivo ili pepeljasto na tamnijoj koži.

nude olovke za usne | Autor: L'Oréal Paris L'Oréal Paris L'Oréal Paris/CHarlotte Tilbury nude olovke za usne

L'Oréal Paris Colour Riche Matte's It, 47,90 kn; Charlotte Tilbury Lip Cheat olovka za usne Foxy Brown, 173 kn

Mat ruževi Možda vas zanima Najbolji mat ruževi: Uz ove će ruževe tvoje usne uvijek izgledati savršeno! Rubrika Beauty Beauty
 
Photo: Instagram @maccosmetics
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7 dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7 te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • vi

    essence olovke 8,90 ....super kvaliteta i mnogo nijansi