Beauty

Novi trend za kosu: Topli čaj!

Okej, nije samo topli čaj, već nešto poput toploga čaja s alkoholom! Upoznajte "hot toddy" na kosi

Ne sjećamo se da je ijedne godine opsesija kosom bila toliko izražena kao 2017. Vidjeli smo pregršt trendova među frizurama, no apsolutno su dominirale koloracije koje su imale najzanimljivija imena i inspiracije, najčešće povezane s hranom, mljac! Ni ovaj trend nije daleko od toga... 

Za kraj godine ostavljen je tzv. hot toddy, odnosno kosa inspirirana ovim popularnim zimskim alkoholnim pićem. Radi se o mješavini alkohola (najčešće viskija, burbona ili brendija...) s toplom vodom, limunom i medom - možemo u slobodnom prijevodu reći reći čaj makar čaju ni traga, zar ne?

Možda vas zanima Trend u bojanju kose - boja kuhanog vina! Rubrika Beauty Beauty

U svakom slučaju, ovo omiljeno zimsko piće ima izraženu zlatnožutu boju koja miješanjem s cimetom ili muškatnim oraščićem postaje lagano narančasta, a upravo taj ton imitira i istoimena koloracija. Ovo je idealna zimska boja jer je topla i privlači, a nije toliko štetna poput plave, pa će se kosa i malo odmoriti. Između ostaloga, lijepo će se nositi i na proljeće. Želiš li malo dubine u boji, predlaže se dodavanje i trunčice boje hrđe u koloraciju. 

 

A post shared by Hair by Sarah (@hairbysarah____) on

Photo: Instagram

Komentari 0