Beauty

Novi trend u bojenju kose možda te inspirira da napraviš ovakve pramenove

  • Pramenovi su idealan način da promijeniš boju kose, a ne mučiš se s njezinim održavanjem
  • Ovo proljeće u usponu je novi trend: obrnuti ili skriveni pramenovi
  • Bez brige, vidjet će se, a ostaje doza iznenađenja koja je vrlo šarmantna

Mnoge od nas znaju onaj osjećaj: promijenile bi boju kose, no ne bi se obavezale na nešto što je teško održavati (čitaj: ići frizeru svakih pet, šest tjedana). Prepoznaješ se u opisu? Jedna od najjednostavnijih opcija je tada napraviti pramenove koje je jednostavno održavati jer ne zahtjevaju često bojenje. Ovo proljeće ponovno su u modi, mada je ono što viđamo kao novi trend po Instagram profilima pomalo drukčije od uobičajenih pramenova.

Riječ je o "obrnutim pramenovima", a u koristi se još i izraz "peekaboo" pramenovi. Mogli bismo to prevesti kao skriveni pramenovi ili pramenovi iznenađenja. Peekaboo je nešto kao naša igra "ku-kuc" - ono kad mala djeca prekriju rukama oči pa misle da su te jako iznenadila kad otkriju oči i "pojave se". U praksi, to su pramenovi koji su skriveni ispod gornjeg sloja kose. Ne vide se na prvu i doista imaju efekt iznenađenja kad proviruju iz kose. Bez brige, dovoljno će se vidjeti jer koja nije statična, već lepršava i u pokretu.

Bakrene boje

Vrlo zanimljiv efekt. Pramenovi mogu biti bilo koje boje, od klasičnih plavih na smeđoj kosi, ali može se otići i dalje. Do ružičastih, plavih (doslovno) ili ovog proljeća dosta popularnih ljubičastih. Ove su se godine u trend vratile dugine boje, a za najhrabrije tu je i hologramska kosa.  Iako, ako ti se sviđa, i ovdje možeš staviti pramenove neobičnih boja, ovaj trend nije ni približno tako napadan. Baš smo pronašli lijepe ideje za obrnute pramenove...

Čokolada i jagode

Kad plavi pramenovi nisu dosta...

Možda vas zanima Ne mora biti običan rep: 5 frizura koje sjajno izgledaju na neopranoj kosi Rubrika Beauty Beauty

Topli tonovi

Plavo s plavim

Ljubičasta je in ovog proljeća

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Who doesn't love some pops of color?!💜 Just trying to feel like it's spring around here with this fun color! I've always loved doing peekaboos! Great way to add some spunk to your color! We did triangle sections and lifted first with @wellahair Blondor and 20 vol. Then applied @pravana Violet which is my new favorite purple!! It's so vibrant and lasts so long! Who needs so color in their life?🙋🏻‍♀️ . . . . . . #utahhair #utahhairstylist #utahvalleyhair #utahsalons #haircreations #modernsalon #beachwaves #burnettehair #brownhair #redhair #redmelt #balayage #cosmoprof #utahmodel #utahvividhair #vividcolor #utahbalayage #oremhairstylist #oremsalon #olaplex #framarint #behindthechair #kreate #hairbydreeceballos #licensetocreate #weareintrepid #purplehair #peekaboo #peekaboohighlights

A post shared by Dree Ceballos✂ (@dreescuttingedge) on

Možda vas zanima Za plavuše i tamnokose: 5 boja za kosu koje skidaju i po 10 godina Rubrika Beauty Beauty

U duginim bojama

 

miss7 predstavlja novi originalni video serijal "Kat po kat s Kim Končar" u kojem će naša novinarka i mlada glumica Kim Končar ugostiti poznate hrvatske zvijezde u usponu stubama naše poslovne zgrade. Kao i uspon, pitanja će gostima postajati sve teža pa tako neće nedostajati i škakljivih tema. U prvoj epizodi gost je modni stilist Marko Grubnić.



 

Photo: Instagram@tiastankeyhair

Komentari 0