Beauty

Hologramska kosa: Ove frizure s čudesnim 3D efektom su najnoviji supertrend za 2020.

  • Holographic Hair, odnosno hologramska kosa, je supertrend za 2020. – barem za one koje žele izgledati neobično
  • Naime, kosa je superšarena i apsolutno privlači poglede
  • Što reći, osim: ovaj 3D-trend frizura jednostavno je genijalan!

Slično kao i kod Rainbow Hair (dugine boje u kosi), u ovom se trendu također kombinira nevjerojatno puno boja. Međutim, kod hologramske kose ističe se jedan detalj. Naime ovdje dolazi do 3D-efekta zbog kojeg kosa izgleda poput neke vrste holograma – od tuda i naziv.

Neon & pastelne boje

Pri tome se međusobno kombiniraju različiti pastelni i neonski tonovi. Na primjer, pomiješa se neonskozelena kosa s pastelnim tonovima kako bi se postigao 3D-efekt. Različite boje se rukom crtaju na kosu kako bi se kreirao trodimenzionalni izgled. Tako se dobije izgled kao da imaš hologram na kosi.

Ovaj efekt najbolje funkcionira na svijetloj kosi. Međutim, i kod tamnije kose se može obojati hologramska kosa – za to moraš definitivno otići profesionalcu.

Ako nisi toliko hrabra i ne želiš si kompletnu kosu obojati u šarene boje, možeš si dati obojati kosu pojedinim hologramskim highlightima. I to izgleda super!

 

miss7 predstavlja novi originalni video serijal "Kat po kat s Kim Končar" u kojem će naša novinarka i mlada glumica Kim Končar ugostiti poznate hrvatske zvijezde u usponu stubama naše poslovne zgrade. Kao i uspon, pitanja će gostima postajati sve teža pa tako neće nedostajati i škakljivih tema. U prvoj epizodi gost je modni stilist Marko Grubnić.  
 

Photo: Instagram/Getty

Komentari 0