Beauty

Ne mora biti običan rep: 5 frizura koje sjajno izgledaju na neopranoj kosi

  • Nekad zbog nedostatka vremena, a nekad volje, moramo izaći iz kuće neoprane kose 
  • Tada problem riješiš konjskim repom?
  • Imamo još nekoliko ideja koje će te spasiti u kriznim trenucima

Nije ti se dala oprati kosa? Nisi stigla? Svakome se to događa…Međutim, to nije toliko strašno – čak se i frizura može lako napraviti i to ne mora uvijek biti konjski rep. S nekoliko trikova neoprana kosa će izgledati kao da si od frizera.

Turban 

Svježe omotano umjesto svježe oprano: masna kosa nestane u tren oka ispod lijepe marame. Osim toga, „turbani“ su sada u trendu – savršeno ako ti se nije dalo oprati kosu… 

 | Autor: Instagram/Getty Instagram/Getty

Visoka punđa 

Takozvani „top knot“ odlično je rješenje za neopranu kosu. Sakupi kosu na vrhu glave i zaveži je u punđu – nemoj pustiti da pada puno kose. 

Možda vas zanima Ove ljepotice dokazuju da je ponekad kraća kosa iznad četrdesete najbolji način da se pomladiš Rubrika Beauty Beauty

 | Autor: Instagram/Getty Instagram/Getty

Lažni „undercut“ 

Ako je samo vanjski dio kose masan, onda promjena strane može napraviti čuda. Ako obično nosiš stazu na desnoj strani, onda je prebaci lijevo – i obrnuto. Za „fake-undecat“ efekt a la Cara Delevigne počni plesti pletenicu od staze prema nazad, učvrsti je i gotovo.

 | Autor: Profimedia / @salmahayek Instagram Profimedia / @salmahayek Instagram  

Riblja kost 

Kreni plesti pletenicu od vrha glave, a prije toga nanesi na gornji dio kose lak. Tako će se sakriti masni korijen kose. 

 | Autor: Instagram/Getty Instagram/Getty

Zalizana kosa

Ono što se inače skriva – sada se naglašava! Napravi stazu na sredini, pročešljaj kosu s gelom te je pritisni uz glavu. Oprez: za taj izgled potrebna je i čista koža. Dakle, nabolje je upotrijebiti primer ili lagani make-up.  

 | Autor: Instagam Instagam

 

Možda vas zanima Frizeri otkrivaju 8 trikova da kosa duže ostane čista, ali i zadrži volumen Rubrika Life&style Life&style

miss7 predstavlja novi originalni video serijal "Kat po kat s Kim Končar" u kojem će naša novinarka i mlada glumica Kim Končar ugostiti poznate hrvatske zvijezde u usponu stubama naše poslovne zgrade. Kao i uspon, pitanja će gostima postajati sve teža pa tako neće nedostajati i škakljivih tema. U prvoj epizodi gost je modni stilist Marko Grubnić.

 

Photo: Oladimeji Odunsi /Unsplash

Komentari 0