Beauty

Banana punđa - najljepša i najjednostavnija frizura za prljavu kosu

  • Imaš prljavu kosu, ali baš ti se nikako ne da prolaziti kroz cijelu patnju pranja, sušenja, stiliziranja... Imamo rješenje!
  • Banana punđa izgleda odlično, a što je najvažnije, možeš naučiti kako je sama napraviti

Društvene mreže pune su fotografija i tutorijala o ovoj frizuri, a beauty svijet je "banana-punđu" već proglasio must-have trendom! Zašto banana? Zato što donji dio punđe podsjeća na oblik i zakrivljenost banane, dok je kod klasične punđe - ovo frizura okruglog oblika. U svakom slučaju, idealna je za sve bad-hair dane ili pak one dane kada ti se ne da prati i stilizirati kosu...

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli Blume (@blume.py)

 

Vidjele smo nekoliko tutorijala i savjeta kako dobiti ovu punđu, ali iako zvuči i izgleda stvarno jednostavno (koliko teško može biti složiti punđu?) - najčešće su upravo te "jednostavne" frizure najteže za postizanje! Podijelit ćemo s tobom i genijalni video tutorijal na ovu temu, koji bi svakako sve trebao objasniti bolje od nas:

Naravno, najbolja vijest od svega je to što smo ovu frizuru (nesvjesno) nosile godinama! Baš zato što nam se ne da puno brinuti oko prljave kose ili pak ujutro nemamo vremena za slaganje komplicirane frizure. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli Theorie (@yourtheorie)

Barem sada ne moraš imati grižnju savjest kada odeš na posao sa "prljavom kosom". Ma baš si to i htjela! jer banana-punđa je totalno cool! Lijeni pristup je ponekad stvarno najbolji pristup... Pogotovo kad je rezultat ovako jednostavan i stylish!

Možda vas zanima Ne da ti se prati kosa? A da isprobaš ove jednostavne trikove za super efekt Rubrika Beauty Beauty
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli Make-upartist▪️Hairstylist (@kaatbuelens)

Photo: Instagram @haileybieber

Komentari 0