Beauty

Novi trend lakova za nokte će te oduševiti ako NISI fan jarkih boja

  • Nokti u jarkim bojama su trendi, ali mnogo žena takve lakove ne nosi
  • Na lisu vrućih trendova ušuljala se, srećom, jedna neboja
  • Pastelno siva, tamno siva, srebrna, metalik, sve nijanse prolaze, a nose se i u kombinacijama
Možda vas zanima Pozor! Ove hlače tako laskaju figuri da bi mogle postati popularnije i od traperica Rubrika Moda Moda

Proljeće je pred vratima i brojne trendseterice već su se okrenule neonskim noktima ili, pak, narančastim i žutim nijansama koje se nalaze na vrhovima beauty trendova za 2019. godinu. Međutim, mnoge od nas naprosto nisu ljubiteljice takvih boja - ne sviđaju nam se, nisu u skladu s našim stilom ili modnim odabirima. E, pa, imamo dobre vijesti. Na listu vrućih trendova ušuljala se i boja koja je kao stvorena za sve nas ljubiteljice neutralnih lakova. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by @noir__beauty on

Riječ je, očito, o ''sivim nijansama''. I, da, u modi je cijela paleta sivih boja - od nježne, pastelne sive pa sve do tamnosive (gotovo crne)!  Prednost sivih noktiju jest činjenica da su apsolutni, bezvremenski klasik koji ćeš nositi u svim prilikama. Savršeni su za posao, ali i za svečanije prigode poput domjenaka i svadbi. Osim toga, vrlo ih je lako uskladiti s garderobom. Sjajno neutraliziraju odjeću s uzorcima, ali su savršen match za crno-bijele outfite koji nikada neće izaći iz mode.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Nails Charming (@nails_charming__) on

Možda vas zanima Provjerili smo u salonima za manikuru koje nove trendove donosi 2019. Rubrika Beauty Beauty

Nose se u sjajnim i mat varijantama, a uvijek ih možeš osvježiti s malo šljokica ili popularnog ''mramor efekta'' koji je popularan posljednjih godina. Ako se dobro snalaziš s crtanjem na noktima, siva je uvijek odlična baza za takve nokte. Dakle, sivi trend nipošto nije dosadan i varijacija na temu uvijek su moguće. Slobodno se poigraj!

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Emily Brook (@emily_elite_beauty) on

Odlična stvar kod sivih lakova jest činjenica da nipošto ne moraš čekati da novi lakovi dođu na police. Sivi klasici već su dostupni na svakom koraku, a mi smo izdvojili nekoliko nama dobro poznatih favorita.  | Autor: Miss7/PR Miss7/PR S lijeva na desno: Lancome Le Vernis Nail Polish, nijansa Au Balcon (189 kn); Essie, nijansa 4 Pearly White (oko 80 kn), Essence, nijansa 70 Grey Zone (oko 15 kn)  

Photo: Shutterstock/Instagram
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7 dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7 te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Avatar Norelinna

    Norelinna

    Umoran od stalnih pokušaja gubitka težine? Preporučujem najbolji alat za mršavljenje, pomogao mi je >>>> www.Takeslim.Com