Beauty

Novi trend je silver balayage. Bi li se odvažila obojiti kosu u sedafasto sivu "boju ostrige"?

  • Dok neke žene muku muče sa sijedima i njihovim prikrivanjem, druge su u potpunosti prigrlile trend sive boje kose, posebno "ostriga" nijanse
  • Ta boja svjež je, prozračan, neobičan trend koji se pojavljuje po cijelom Instagramu i savršen je za ljeto
  • Izuzetno bogat, sedefasti sjaj upravo je ono što čini ovu sivu boju posebnom. No, pitanje je, bi li se odvažila na ovakvu promjenu?

"Ove sezone ćemo definitivno vidjeti mnogo žena koje prihvaćaju sijedu kosu", kaže James Pryce, stilist u salonu Larry King. Ne samo da ćemo prigrliti svoje bogomdane sive, već će, prema Pryceu, obojiti pramenove u mnoge nijanse sive. Također će biti puno hibridnih nijansi koje uključuju prirodne sive boje, ali ih ističu uz pomoć lijepo nanesene boje.

Ove žene htjele su obojati sijedi izrast, ali frizer je imao bolji plan. Pogledaj šokantan rezultat!

Možda vas zanima Pojava sijedih vlasi može se usporiti, stručnjaci kažu da imaju rješenje Rubrika Beauty Beauty

"Vidjet ćemo puno mekših, finijih, svjetlucavih balayagea", kaže vodeći stilist Tresemméa Aaron Carlo. "Mnogo ljudi prihvaća sivu boju, pa ćemo svjedočiti inovativnim načinima kako poboljšati nijansu tonerima i šamponima."

Da bi se poklopilo s ovim procvatom trenda sive boje, na tržište su stigle mnoge inovacije, a marke poput John Frieda, Redken i Moroccanoil povećale su svoju ponudu kako bi zaštitile, ojačale ili stvorile srebrno-sive premenove.

Pinterest je zabilježio čak porast od 308% korisnika koji pretražuju različite stilove sive kose. Jesi li već čula za 'grombre' trend koji slavi sijedu kosu? Da, postoji i izgleda sjajno!

Možda vas zanima Ove žene pokazuju zašto nam sijeda kosa uopće ne mora nabijati pritisak Rubrika Life&style Life&style

Čak se i Bella Hadid poigrala trendom, te je na TikToku podijelila video s prosijedom kosom. Doduše, to je bio samo jako dobar efekt, ali uz tako oduševljene komentare sljedbenika, mogla bi doći u iskušenje da to uistinu učini. Tko bi joj mogao zamjeriti ovako lijepe sivkaste nijanse? 

@babybella777

Is it the gray hair?

♬ original sound - Bella Hadid

Photo: Instagram@silvi.gjo

Komentari 0