Beauty

Novi beauty trend: Ova neobična boja kose osvojila je društvene mreže

Nakon šminke, odjeće i modnih dodataka, 'sjajni' trend pronašao je svoj put i do boja za kosu

Omiljenu majicu, cipele, sjenilo ili torbicu sada možeš uskladiti s bojom svoje kose - metalik boja nova je hit nijansa ove jeseni s kojom nećeš proći nezapaženo. Ova vrlo neobična boja kose oduševit će sve ljubiteljice upečatljivih nijansi koje ne 'pate' za prirodnim izgledom kose, a svoju popularnost stekla je na Instagram profilima frizerskih salona koji prate aktualne trendove. Prema njihovim objavama, metalik boja zaintrigirala je brojne žene koje su je poželje nositi ove jeseni. 

 | Autor: Miss7/Instagram/Facebook Miss7/Instagram/Facebook

Možda vas zanima Ovo su najbolje boje za kosu kada dođu sijede Rubrika Beauty Beauty

Idealna 'blagdanska' nijansa prvotno se pojavila u srebrnim tonovima, a u međuvremenu su nastale varijacije koje se poigravaju različitim nijansama s metalik odsjajem. Tako zahvaljujući najnovijim tehnologijama bilo koja boja kose može imati reflektirajući sjaj koji će te izdvojiti u masi. 

Srebrna, zlatna, ružičasto-zlatna, pastelno ružičasta ili plava, nijansi je bezbroj, a na tebi je da odabereš onu koja će najbolje istaknuti tvoju osobnost. Ako nemaš dovoljno hrabrosti da cijelu kosu obojiš u ovu popularnu boju, uvijek možeš posegnuti za pramenovima ili  balayageom s metalik vrhovima. Jesi li spremna za ovaj trend? 

 | Autor: Miss7/Instagram/Facebook Miss7/Instagram/Facebook

Možda vas zanima 6 trendova u bojenju kose koji će vladati 2019. Rubrika Beauty Beauty

Važno je napomenuti kako je kosa metalik odsjaja vrlo kratkog vijeka trajanja jer će kao i sve ostale neprirodne boje kose brzo izgubiti svoj metalni sjaj. Stoga, ako se i odlučiš za ovu boju kose, imaj na umu da je trebaš minimalno prati kosu i pravilno je tretirati kako bi ti boja što dulje potrajala. 

Photo: Thinkstock

Komentari 0