Beauty

6 trendova u bojenju kose koji će vladati 2019.

Otkrivamo koje će boje za kosu biti najpopularnije u godini koja nam kuca na vrata. Pa, razmišljaš li o novoj boji, možda te inspiriraju

Kroz 2018. godinu provlačio se trend hladnih, sivkastih tonova kose, jednako kao i pastelnih boja, no čini se da to neće biti slučaj u nadolazećoj godini. U 2019. inspirirat će nas tvari oko nas, priroda, i kao već neko vrijeme, hrana, a vratit će se i boja koja je bila superpopularna u devedesetima. 

via GIPHY


 SMEĐA BOJA: KAVA ILI TAMNO PIVO

U novoj godini, boje inspirirane bojom kave će biti totalni hit. Najljepša od tih nijansi je svakako tamno smeđa, koju možemo usporediti i s tamnIm pivom, a daje dojam lijepe dubine. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Peter Menezes 🍃 (@petermenezes) on

  Možda vas zanima Idealna frizura za tvoj oblik lica je... Rubrika Beauty Beauty

CRVENA: KAO BABY SPICE

U 2019. godini nas očekuje veliki povrat trendova iz devedesetih kad je u pitanju boja kose. Boja koju je proslavila Ginger Spice postaje pravi hit. Crvenokose žene uvijek se ističu te zrače samopouzdanjem i zabavom. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Spice Girls (@spicegirlsdaily) on

OHO! PRIRODNA BOJA KOSE

Već je najavljeno slavlje prirodnosti u godini koja nam uskoro stiže, pa bi se trebala vratiti boji koju ti je priroda namijenila. Ako ti se to čini predosadnim možeš dodati malo druge boje, ali upamti dva savjeta. Mora izgledati prirodno i mora lijepo zasjati.  

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by THE HAIR BOUTIQUE (@the_hair_boutique_private) on

Možda vas zanima Ovo su najbolje boje za kosu kada dođu sijede Rubrika Beauty Beauty

MASLAC PLAVA BOJA

U 2018. godini trend je bio da plava kosa bude što hladnijeg tona, pa čak i bijela. Taj stil bio je jako kul i opušten, no u ovoj godini ipak će traženije biti romantične nijanse i toplina. Plava i dalje ostaje sjajna, ali prošarana pramenovima koji su boje maslaca. 

 | Autor: Getty/Guliver Getty/Guliver

Možda vas zanima Kako da tvoja kosa dobije više volumena? Treba ti samo jedan kuhinjski predmet... Rubrika Beauty Beauty

BOJA PATILIDŽANA 

Za sve one koje se žele istaknuti bojom kose za koju nema baš svatko hrabrosti, ovo je ta boja. Tamnoljubičasta boja bit će pravi hit u 2019. godini. Ovaj ton djeluje romantično, kraljevski, ali i rokerski. Može biti sve, ali sigurno neće biti dosadan. 

 | Autor: Pinterest/AlbionFit Pinterest/AlbionFit

PLAVA, ALI S KAKVIM PRAMENOVIMA?

Iduća godina idealna je za plavuše jer mogu eksperimentirati s neobičnim bojama. Najbolje je tako isprobavati tonove koji se brzo ispiru, a mogu stvoriti poseban izgled. Izgledat će odlično bilo da se odlučiš za boju lavande na vrhovima ili bakrene pramenove.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by 4look Academy (@4lookacademy) on

 

Photo: Thinkstock / Spencer Davies

Komentari 0