Beauty

Nova godina, nova ja: 2018. nosi se kraća kosa!

Iako nam kratka kosa nije prvi odabir, ponekad je pravo životno osvježenje - i tek onda shvatiš sve njene prednosti! Upravo zato, čekiraj ovih 5 frizura

Kada želimo promjenu najčešće kupimo novi komad odjeće, ali ništa nije toliko uzbudljivo i transformativno kao nova frizura. I ne gledaj dalje - znamo sve trendove za 2018., a jedan od njih je i kratka kosa. To ne mora nužno biti totalno kratka kosa kakvu sada nose poznate manekenke, već može biti i shag Jane Fonde iz 70-ih, ali je poanta da je za tebe drastična promjena. 

Možda vas zanima Ovo je najbolji proizvod za volumen kose na tržištu! Rubrika Beauty Beauty

Još jedna prednost ovakve frizure je brzina u stylingu i održavanju: kosu posušiš ekspresno, a za styling najčešće treba samo malo laka za kosu. Vjeruj nam, isprobaj i preporodi se!

1. Vrlo kratka kosa

Ovo je najodvažnija promjena, ali složit ćeš se, na lijepom licu sve stoji! Ovakvu kosu osim manekenke Adwoa Aboah nosi i otkačena Slick Woods, i time redefiniraju standarde ljepote.

 

A post shared by Adwoa Aboah (@adwoaaboah) on

2. Cool girl bob

Bob koji seže ravno do brade i dijeli se nasred glave djeluje pomalo alternativno, a pristajat će ne pretjerano dugim licima (jer će ih dodatno izdužiti). Ovdje za styling trebaš samo malo sredstva za volumen!

 

A post shared by Birgit Kos (@birgitkos) on

3. Novi pixie

Ovaj pixie je u biti produžen sa strane, a kad se višak kose zatakne iza uha, djeluje poput nekoć popularne fudbalerke! Ovo je zaista samo za najodvažnije curke.

 

A post shared by Caroline Trentini (@carolinetrentini) on

4. Razbarušene kovrče

Tko je toliko blagoslovljen da ima mali afro na kosi, ove sezone obožavaj i njeguj svoje kovrčice jer će ti dati jedan od najcool lookova sezone. Ključ je da budu kraće, lijepo oblikovane, ali i razbarušene.

 

A post shared by Imaan Hammam (@imaanhammam) on

5. Slojeviti shag

Shag je tip frizure nastao u 70-ima, koji se šiša od vrha glave u različitim slojevima i pri kraju glave je nešto manje voluminozan, a daje efekt razbarušene kose (shaggy hair). Sada je popularan shag s malo više dužine na krajevima, ali s jednakom dinamikom u pokretu. 

 

A post shared by bobbie (@rezbex) on

Photo: Instagram

Komentari 0