Beauty

Ovo je najbolji proizvod za volumen kose na tržištu!

S obzirom na to da ne postoji nešto što bi definiralo totalnu suprotnost od volumena kose, predlažem da se u rječnik stavi moja slika. Da, kosa mi TOLIKO nema volumena. Ali onda sam pronašla ovo...

The Ouai, brend celebrity frizerke Jen Atkin, brzo je postao hit na društvenim mrežama, što ne čudi s obzirom na to koliko poznatih prijatelja ima. Da se razumijemo, to je uvijek dodatan razlog za sumnju. Ipak, o Ouaiju se uvijek pisalo lijepo, a neke njihove formule su ubrzo pobrale i vrijedne nagrade za najbolje na tržištu. Jedan od njihovih bestsellera je "Wave Spray", odnosno verzija slanoga spreja za kosu. Specifičan je jer ne sadrži sol, što znači da ne isušuje kosu, već protein iz riže koji daje isti taj "hrskavi" efekt vlasi. Ovaj sprej se koristi za davanje teksture, volumena i onih tipičnih "valova" koje dobiješ nakon što se ljeti kupaš i sunčaš na moru. To mi je, moram priznati, ultimativno dobar look kojega nikad ne mogu izvesti. Doduše, nisam mogla dosad.

 

A post shared by Korana Marovic (@korana_marovic) on

Efekt spreja po cijeloj kosi

Vrlo škrto sam podijelila sa sestrom cifru za bočicu od 150 ml, (nisam je nagovarala, kunem se!) i ostavila je kod nje na polici nekoliko mjeseci. S vremenom sam i zaboravila da dio moje teško zarađene plaće nikada nije vidio moje beživotne vlasi pa sam ga, totalno nasumično, jednu večer stavila prije spavanja na samo tjeme. Dakle, ako mi tad nije otkazalo srce neće nikad. Moja kosa je imala toliko volumena, baš je vlas bila odignuta od tjemena, da sam odjednom bila okupana gomilom kose s kojom nisam znala što bih. Bilo je prekrasno.

Možda vas zanima [VIDEO] Testirala sam 3 hit pudera do 55 kn i evo najboljeg! Rubrika Beauty Beauty

Sljedeći put sam ga isprobala na čitavoj kosi, sasvim vlažnoj, i dobila onu prekrasnu šuškavost, iako mi je nije i pretvorio u valove. Mislim da će to uvelike ovisiti o tipu kose, a moja je stravično ravna i teška. U svakom slučaju, odličan je za izradu takvih valova uz malu pomoć figara ili pegle za kosu i nekoliko minuta truda. Najviše volim to što se na kosi zadržava sve do pranja, pa u biti što duže stoji u kosi izgleda sve bolje jer djeluje onako nemarno, pomalo neuredno. Pritom, moram reći da ima divan miris - asocira me na nešto lijepo, pomalo ljetno, floralno. Apsolutno bi ga nosila i kao dnevni parfem, što sada i možeš jer su izdani limitirani parfemi s tim mirisom, iako malo izmijenjenim!

Cijena bočice od 150 ml je 185 kn, a možeš je kupiti putem webshopa Cultbeauty.com. Čim potrošim bočicu, novu ću kupiti sama, a na wishlisti sada imam i još nekoliko proizvoda... Izgleda da Atkin stvarno zna posao.

Ocjena: 5/5  | Autor: miss7 miss7

Photo: miss7

Komentari 0