Beauty

[VIDEO] Testirala sam 3 hit pudera do 55 kn i evo najboljeg!

Obožavam kada naletim na dobar puder u drogeriji - jer stvarno je istina da više novaca ne znači nužno i bolji komad make upa. To sam ponovno i potvrdila!

Prijateljica Matea s takvim mi je oduševljenjem pričala o Wet'n'Wild photofocus puderu da sam odlučila njega i još nekolicinu jednako popularnih pudera staviti na test. Jesu li zbilja i jeftini i toliko kvalitetni?! Kupila sam, osim spomenutog pudera, Maybelline FIT me! Matte i Catrice Liquid Coverage Foundation, oba pudera o kojima sam mjesecima slušala putem društvenih mreža i portala. Očekivanja? Poprilično visoka, istovremeno spremna za totalno razočarenje. Svaki puder sam stavila ujutro prije posla i nosila do 22 sati navečer - neke dane sam samo otišla na posao i vratila se kući, a neke sam imala i dodatne aktivnosti pa i trening (iako ne potičem vježbanje s full make upom!) - a u nastavku otkrij koji puder se pokazao najboljim. P.S. Koristila sam fotke bez filtera da vidiš kako zaista izgled puder na koži.

1. Wet n Wild photofocus Foundation - 55,90 kn (dm)

Na ovom puderu u stvari ne piše za kakvu je kožu ili što pretjerano nudi, osim da ne daje flashback ni u kojim uvjetima i da daje HD izgled, dakle idealan je za kameru. Najveći problem vezan uz njega je da u Hrvatskoj postoji samo 5 nijansi, a na većini prodajnih mjesta samo dvije, pa sam tako završila s najsvjetlijom koja mi je i daleko presvijetla za moju kreč bijelu put, ali sam je svejedno testirala.  | Autor: miss7 miss7

Već kod nanošenja vidi se da se radi o puderu koji zaista puno prekriva i pritom se dobro matira na koži. Upravo zato prikladan je za kožu koja je mješovita do masna i nikako ga ne bi preporučila djevojkama osjetljive ili suhe kože jer bi mogle osjetiti zatezanje, a finiš neće biti flawless. Na mom licu je izgledao okej, osim što je na sušim mjestima bio vidljiviji. Uz nekoliko slojeva spreja za lice bio je dovoljno hidratiziran i lijep, a kao takav potrajao je i ostatak dana. Iznimno je izdržljiv i odlično pokriva, a ono na što moraš pripaziti je da ga prvo testiraš sa svim korektorima koje imaš jer kako ima specifičnu matirajuću formulu, neki korektori bi ga mogli otopiti. P.S. Matea se kune u njega, a ona ima masno lice!

2. Maybelline FIT me! Matte + Poreless Foundation - 54,90 kn (dm)

Linija FIT me! je veliki hit, no kad je ovaj puder došao na naše tržište, ne znam tko ga nije isprobao - i nahvalio! Radi se o puderu koji blura lice, smanjuje pore, daje mat izgled, ali s naglaskom na to da je vrlo prirodan i pritom je najbolji za mješovitu prema masnoj kožu. Moram reći da me oduševio već kod nanošenja jer je kožu u trenu pretvarao u savršenstvo - baš prirodan izgled, s ne previše pokrivnosti, ali fino blurano.

Ostatak dana izgledao je jednako lijepo na licu i dugo je trajao. Pritom, ovaj puder ima zaista dobar izbor nijansi i podtonova, za razliku od većine na tržištu pa to vrijedi spomenuti. Kad je nešto toliko dobro kao ovaj puder, puno riječi nije potrebno. Zaista je ulov!

3. Catrice Liquid Coverage Foundation - 55,90 kn (dm)

Popularan puder na kapaljku, u startu moram reći, ima zaista malen odabir nijansi i sve imaju čudne podtonove. Riječ je o puderu s punom pokrivnosti koji daje HD izgled i taj flawless finiš ali bez težine. Kod nanošenja najsvjetlije nijanse bila sam frapirana jer sam izgledala sivo. Najčešće mi loš podton vuče na rozo ili narančasto, pa me ovo baš iznenadilo. Srećom, kad se puder "posušio" izgubio se i sivi podton.

 | Autor: miss7 miss7 Radi se o vrlo tekućem puderu prekrasne teksture koji se lijepo nanosi i sve prekriva. Koža ispod njega ostaje vrlo lijepa, bez prevelikih ulaska u bore. Tijekom dana izgleda super iako se zamasti, a moram reći da je izdržao i vježbanje iako je tad ponovno pokazao svoj sivi podton. Mislim da bi dobro funkcionirao i na suhim licima, uz dobar hidratantni primer, ali najveći problem će svakako biti pronaći odgovarajući ton.

Photo: miss7
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7 dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7 te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Kiki29

    Catrice Camuflage nije loš, jedino se mora staviti dosta kreme ili primera da na licu na izgleda ' suho'. Hvala na recenziji za Maybelline Fit me- nakon ovog posta, morat ću ga probati ;)