Beauty

Nokti premazani puderom su veliki hit, kad vidiš ovaj video, shvatit ćeš zašto

  • Postoji puno trendova oko noktiju koji se mogu dugo „držati“
  • Međutim, nedavno se istaknuo jedan trend koji sve ostale stavlja u sjenu: Dip Powder Nails.
  • Kako funkcionira? I što je to zapravo?

Lakiranje noktiju može biti jako naporno. Premažu se preko ruba, uzimamo stvari dok se boja još nije posušila ili neravnomjerno nanesemo lak. Uvijek nešto… Kako bi se tome konačno stalo na kraj, izmišljen je novi način kako se mogu lakirati nokti. Odnosno: doviđenja laku, pozdrav – puderu!

 | Autor: Instagram/Getty Instagram/Getty

Što su Dip Powder Nails?

Kao što već samo ime otkriva, riječ je o prahu koji boji tvoje nokte. Jednako kao i lak, puder se nudi u svim mogućim bojama. Izmišljen je u SAD-u. Tamo je već duže vremena trend. U međuvremenu se puder pojavio u Europi te zadivi svaku ženu koja ga je isprobala. Naime, superlako i superbrzo se nanosi te će se prilagoditi svemu što poželiš. To znači da sama možeš odrediti intenzitet boje. Funkcionira tako da držiš nokte u puderu koliko često želiš. Ako to radiš češće od jednom, dvaput, triput, boja će svaki puta biti sve jača.

Pogledaj kako se to radi u videu: 

Možda vas zanima Veliki povratak! Manikura koju smo svi voljeli pa odbacili ponovno je veliki trend, ali u blago izmijenjenoj varijanti Rubrika Beauty Beauty

Dip Powder Nails: upute!

1. Očisti nokte.

2. Isturpijaj nokte.

3. Važno: nanesi podlak.

4. Odmah staviti prst u puder.

5. Višak otkloni kistom.

6. Stavi nadlak te opet drži nokte u puderu.

7. Proces ponovi koliko god puta želiš.

 

Pudere i ostali potrebni materijal možeš naručiti online, poput ovoga: 
 

 | Autor:  

 GH Dip set, oko 280 kn, Amazon

Kako je sa skidanjem?

Ovakvi nokti držat će do pet tjedana! Neće se listati, neće biti lomljivi. Preporučuje se pričekati da nokti potpuno izrastu. Onda nema više skidanja laka. Kako bi započela nove Dip Powder Nails, moraš prijašnje omekšati u acetonu. Ostatke boje možeš jednostavno skinuti s pomoću turpije.
 

Ipak voliš klasične lakove? Pronašli smo hit boje ovog proljeća iz nove Avonove kolekcije: 

 | Autor:

 
Možda vas zanima 'Apstraktna' manikura pravi je proljetni hit i jedva je čekamo isprobati Rubrika Beauty Beauty

 

Photo: Instagram/Getty
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7 dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7 te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • vi

    ma nemojte nas....
  • nikolica

    Vi kasnite bar 5 godina za ovom tehnikom. Tehnika je za 10, nema UV lampe koja uništava nokte. Tehnika koristi materijale koji hrane nokat i liječe nokte uništene gelom i trajnim lakom.