Beauty

Nevjerojatno! Pomoću ova dva sjajila moje usne stvarno su izgledale veće i punije

  • Razmišljala sam o stavljanju filera ili hijalurona jer me muče tanke usnice, posebno ona gornja, ali nisam skupila hrabrosti za to
  • Odlučila sam se na manje agresivnu i mnogo jeftiniju metodu
  • Isprobala sam dva sjajila, Eveline push-up serum za 30 kuna i Catrice volumizing booster za 27,90 kn

Oduvijek su me privlačila sjajila koja povećavaju usne, razlog tome je što smatram da imam pretanku gornju usnu. Zbog toga se nikada nisam usudila nositi crvene ruževe - izgledalo je katastrofalno. Već dugo me to smeta, pa stalno razmišljam o hijaluronu, no kako nisam najhrabrija još se nisam odlučila na taj tretman. U međuvremenu sam u dm-u naletjela na ova dva sjajila te ih odlučila isprobati. Privukla me prihvatljiva cijena te obećanje da će usne izgledati veće jer sjajila stvaraju efekt punoće. 

 | Autor: Instagram/Nives Celzijus Instagram/Nives Celzijus

Catrice volumizing lip booster, 27,90 kuna

Dolazi u količini od 5 ml, a cijena mu je 27,90 kn. Ima više nijansi, a odabrala sam 040 Nuts. Pakiranje je čvrsto, te možeš biti sigurna da ti se neće otvoriti u torbi. Četkica osigurava precizno nanošenje, prilagođena je teksturi sjajila i fleksibilna. Sjajilo lijepo klizi po usnama, te je nanošenje jako jednostavno. Osjeća se intenzivni slatki miris mentola i lagano hlađenje i peckanje, no bez brige, ništa pretjerano.  Efekt hlađenja na početku mi je bio čudan i iznenađujuć, ali mi se svidio.

Možda vas zanima Želiš punije usne? Lako ćeš ih postići pomoću ovih make-up trikova Rubrika Beauty Beauty

Catrice upozorava da se sjajilo ne nanosi na oštećene ili osjetljive usne. Iako imam problem sa suhim usnama, ali sjajilo nije ostavilo nikakve posljedice. Postojanost je dosta dobra, ali nakon sat, dva opet ga moramo nanijeti jer nestane. Ima čisti glossy finiš koji super stoji na usnama, zato ovo sjajilo stalno nosim. Jednostavno je, a daje primjetan izgled.Vidljivo je kako sjajilo popunjava sitne borice na usnama i zaglađuje ih. Meni je odlično zbog toga što ne moram imati ogledalo da bih ga nanijela već samo prijeđem njima preko usana i to je dovoljno. Zaključak? Usnice su djelovale veće, ali mislim da za to više zaslužan sjaj nego što su usne nabubrile zbog sastava ovog lip boostera. 

 | Autor: Privatni album/Olja Runjić Privatni album/Olja Runjić

Eveline hijaluron lip push up serum, 30 kuna

Dolazi u količini od 12 ml, pakirano u tubici, a cijena mu je 30 kuna. Serum je stoga lagan za nanošenje i daje usnama sjaj. Upute kažu kako sjajilo treba držati pet do osam minuta na usnama, a zatim ga skinuti. Iskreno već nakon pet minuta vidjela sam promjenu. Usne su postale punije,  a ovaj serum izjednačava nepravilnost i daje savršenu glatkoću. Kada sam ga nanijela na usne osjetila sam lagano peckanje i hlađenje. Može se nanositi i na ispucale ili osjetljive usnice jer pruža potpunu hidrataciju. Čak i omekšava usne i štiti ih od UV zračenja.

Na slikama se vidi poprilično povećanje usana, ali za to je potrebno sjajilo nanositi više puta na dan. Od jednog nanošenja usne se povećaju, ali jedva primjetno. Zato sam ga ja nanijela više puta kako bih dobila bolji efekt i veće usnice. 

 | Autor: Privatni album/Olja Runjić Privatni album/Olja Runjić

Zadovoljna sam postignutim rezultatima nakon korištenja oba sjajila. Smatram da je Eveline bio bolji jer je efekt bio vidljiv već nakon pet minuta, no ovaj serum ipak treba nanijeti više puta u danu.

Zaključak: Oba bih ponovno kupila

Učinak Catricea na povećanje usana bio je, čini se, manji, ali dobar efekt daje sjaj, usnice doista djeluju veće. Catrice ima više nijansi (meni se najviše svidjela ona bež), i bilo bi super kad bi i Eveline imao više nijansi, a ne samo rozu. S druge strane, prednost Evelina je što, ako se nanosi više puta tijekom dana, doista poveća volumen usnica. 

Možda vas zanima Kakav užas! Nakon ubrizgavanja filera na 'botoks partiju', usne su joj nenormalno oteknule, a i život joj je bio ugrožen Rubrika Život Život

Svejedno, opet bih oba kupila i koristila. Oba su mi proizvoda pomogla da moje usne dobiju volumen i izgledaju ljepše. Čak su bile i bolje njegovane i mekše, kao da sam napravila piling za usne, bile su lijepo hidratizira. I stvarno, mogu ti iskreno reći da sam vidjela promjenu, usne su stvarno punije. Sada napokon mogu nanijeti crveni ruž.

Photo: Privatni album/Olja Runjić

Komentari 0