Beauty
Pedikura za ljeto 2024.

Neočekivane boje lakova: Ove 3 pedikure bit će 'out' u ljeto 2024., ove 3 biti 'in'

  • Ljeto je pred vratima, a to znači da sve češće nosimo laganiju odnosno otvorenu odjeću
  • Sada je lijepa ljetna pedikura aktualnija no ikada! No neke tipične ljetne boje lakova su "izvisile"
  • Otkrit ćemo ti koji "look" na stopalima je u trendu ovog ljeta

Bez obzira je li to u kupaonici kod kuće ili tijekom profesionalne pedikure: ni u jedno drugo doba godine nismo toliko fokusirane na njegu stopala kao ljeti. I dok su sama njega i uklanjanje zadebljane kože bitni, cool dizajn noktiju svakako ne bi trebao izostati. Ovo su najveći trendovi pedikure ove sezone.

Trendovi pedikure u ljeto 2024.: Ova 3 dizajna noktiju na nogama su sada popularna

Out: Naked nails

Vrlo neočekivano, jer ove je zime jako ojačao trend što prirodnijeg izgleda noktiju, kratki nokti i prozirni, tek blago pigmentirani lakovi koji više daju sjaj nego boju. Ali, nail artisti su rekli "ne"!

In: Francuska pedikura

Trend klasične pedikure se vratio na stopala: francuski nokti. Dok iz manikure nije ni nestao, u pedikuri je imao stanku i smatran je staromodnim. Ali, to prestaje u ljeto 2024. – francuska pedikura doživljava update! Sada se uobičajeni prozirni lak može zamijeniti bilo kojim osnovnim tonom ili se pak može koristiti neka omiljena boja za vrh nokta za moderan štih. Ali, bez obzira na to za koji se look u konačnici odlučiš, s francuskom pedikurom tvoja će stopala izgledati iznimno njegovano i elegantno.

Pedikura Možda vas zanima Proljetna pedikura: Ovo su boje koje će prevladavati ovog proljeća na našim stopalima Rubrika Beauty Beauty

Out: Bijela pedikura

Uvijek je bila poput bijele ljetne haljine ili bijelih lanenih hlača, vječni i stalni postav za ljeto. Prošle je godine čak bila veliki trend, no ove... Za razliku od bijele haljine, blejzera i hlača, bijela pedikura nije preživjela. 

In: Tamni lak za nokte

Tamni nokti ljeti? Ni ovo nismo očekivali. Volimo žarke boje, osobito ljeti, ali tamna boja vjerojatno tjera srce svih minimalistica da brže kucaju. Nokti su dobrodošao kontrast, naročito uz minimalističke i svijetle odjevne kombinacije. Tako ćemo ovog ljeta, uz klasični crni, nositi i tamno smeđi ili plavi lak. Ali, budi oprezna: kako nokti ne bi odmah izgledali izlizano, nego superelegantno, kao završni sloj koristi nadlak. Tako će manikura puno dulje trajati i neće bijediti na suncu.

Out: Neonske boje

Neki ih obožavaju, drugi mrze, a treći ih zimi ne nose, ali ljeti kao da polude za neonskim bojama na noktima. E, pa ove godine ništa od toga, osim ako si zagriženi fan. Ove godine, stalne ljetne nijanse florescentno narančaste, ružičaste, žute su - out.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Fern Barron (@barron.beauty)

In: Pastelne boje

Nakon svih klasičnih dizajna neophodno je i malo boje. Međutim, umjesto žarkih neonskih boja, nokte na nogama također bojamo suptilnim bojama. U svijetlo zelenoj, plavoj ili žutoj boji donosimo more ili sunčeve zrake na stopala. Šareni nokti zrače životnom radošću i ljetnim osjećajima i zato privlače poglede na stopala u otvorenim cipelama.

Možda vas zanima Lijek za ispucala stopala: Recept za kućnu pedikuru s mlijekom i sodom bikarbonom Rubrika Beauty Beauty
Photo: Instagram @jimmychoo

Komentari 0