Beauty
Pedikura

Proljetna pedikura: Ovo su boje koje će prevladavati ovog proljeća na našim stopalima

  • Noge smo mjesecima skrivali u zimskim čizmama, cipelama i tenisicama
  • Međutim, proljeće je stiglo, a i visoke temperature, pa je vrijeme da se pripremimo za otvorenu obuću
  • Otkrit ćemo ti koje boje će prevladavati ovog proljeća u pedikuri

Temperature rastu, a vrijeme sve više pokazuje svoju dobru stranu. Ljeto je još daleko, ali iščekivanje kratkih hlačica i sandala i dalje raste. Ali iskreno, tko je spreman za sezonu bez uređenih stopla? Pravo je vrijeme da se zapitaš: kojim se trendovima pedikure možemo veseliti u 2024.?

U skladu s tim kako je do sada tekla godina, ovogodišnje proljetne boje noktiju sve su samo ne predvidljive - barem većim dijelom. Bilo bi nemarno ne uključiti baby plavu, lila i druge pastelne boje koje su nam uvijek pri srcu, ali ovo proljeće nudi nešto malo neočekivanije. Govorimo o dramatičnim kromiranim bojama i svjetlucavom bisernom sjaju. 

Dakle, ako te nova sezona nadahne da svoju zimsku boju noktiju zamijeniš svjetlijim nijansama laka, onda si na pravom mjestu. Donosimo proljetne boje lakova za nokte kojima su profesionalci oduševljeni. 

1. Boja maslaca

Pastelne boje za proljeće teško da su revolucionarne, naravno. Ali s razlogom ostaju klasik. Međutim, slavna umjetnica noktiju Zola Ganzorigt preporučuje da se odlučiš za ove nježne nijanse žute kada zatopli. Jedan od njezinih osobnih favorita je nijansa poput maslac žute. Uostalom to je boja koja ove godine vlada i u modnom svijetu.

Gucci, Vernis à Ongles Nail Polish 218 Cecilia Ivory, cijena: 32,80 eura

 | Autor: PR PR

Essie, Gel Couture Longwear Nail Polish at Atelier at The Bay, cijena: 8,29 eura 

 | Autor: PR PR

2. Boja bisera

Slavna umjetnica za nokte Holly Falcone preporučuje lak boje poput bisera za proljetne pedikure. Dodavanje malo suptilnog sjaja ne samo da stvara lijep izgled nokta, nego može funkcionirati samo po sebi ili s nijansom nokta koju odabereš. 

Njezin najbolji odabir je OPI lak za nokte u boji Glazed N Amused, koji noktu dodaje biserni sjaj sa suptilnom ružičastom nijansom. Također volimo lak kao što je Dazzle Dry Pearl polish, čija formula daje čisti ledeni sjaj.

Wondercolour Nail Polish in Gold Drops, OPI, cijena: 23,35 eura

 | Autor: PR PR

Your Way Nail Lacquer Collection in Glazed N' Amused, OPI, cijena: 11,30 eura

 | Autor: PR PR

3. Platinasti krom

Ono što opisuje kao djelomično „donut glaze“, djelomično srebrni krom, slavna umjetnica za nokte Brittney Boyce kaže da će popularni platinasti krom, koji sada možemo vidjeti posvuda, biti u trendu i tijekom cijelog proljeća.

Sally Hansen, Coilor Foil Nail Polish in Steel A Kiss, cijena: 7,44 eura

 | Autor: PR PR

Zoya, Nail Polish in Trixie, cijena: 15,79 eura

 | Autor: PR PR

Možda vas zanima Tko ne želi gel i šarenilo na noktima doći će na svoje - ovog proljeća su in prirodni nokti Rubrika Beauty Beauty

4. Sunčana narančasta

Još jedna pastelna boja koja je hit ovog proljeća je svijetlo narančasta koja će unijeti toplinu i dubinu u manikuru i pedikuru. 

Long Lasting Polish in Sweet & Gracious, cijena: 8,25 eura

 | Autor: PR PR

Patent Shine 10x Lacquer Vernis in Pop Orange, cijena: 7,00 eura

 | Autor: PR PR

5. Crvena boja trešnje

Crveni nokti odgovaraju svim godišnjim dobima, ali jako volimo ovu bezvremensku nijansu za proljeće. Odvažna, a istodobno razigrana i lagana, crvena ispunjava sve okvire. Ove sezone preporučujemo nešto poput OPI-jeve Big Apple Red ili Chanelove Le Vernis Longwear Nail Colour Incendaire. Također volimo Hermès Les lak za nokte u boji Rouge Casaque, koji je jarkog pigmenta i ima glatku sjajnu završnicu, i JINSoon lak u boji Ardor za jarko crvenu boju s ružičastim tonovima.

Chanel, Le Vernis Longwear Nail Colour in 147 Incendiaire, cijena: 29,99 eura

 | Autor: PR PR

JinSoon Nail Polish in Ardor, cijena: 17,95 eura

 | Autor: PR PR

6. Nježno ružičasta

Od trendovske koketne estetike do „Barbie boje“, ružičaste su boje za „potpuni ugođaj" proljeća te daju nježnu, svijetlu nijansu. Preporučuje se Aprés Nails in Sweet Cheeks, kremasta pastelna boja sa sjajnim završetkom. Također volimo Gucci Glossy Nail Polish u Ellen Blush ili Dior Vernis 108 Muget, ali ne može se govoriti o pastelno ružičastim bojama noktiju, a da se ne spomene klasični Essie Ballet Slippers; sa svojim čistim završetkom, ovaj lak za uljepšavanje koji su odobrili beauty urednici i stručnjaci čini savršenu nježno ružičastu nijansu.

Gucci, Vernis à Ongles Nail Polish in Ellen Blush, cijena: 32,80 eura

 | Autor: PR PR

Essie, Nail Lacquer in Ballet Slippers, cijena: 9,37 eura

 | Autor: PR PR

7. Romantična lavanda

Uvijek smo za romantiziranje čak i najmanjih sitnica u životu - kako u svakodnevnim aktivnostima tako i u svim stvarima vezanim uz pedikuru i manikuru - i nijedna nijansa ne dočarava to stanje iz snova više od lavande. Ova eterična nijansa nastavit će vladati kao ultimativna proljetna boja noktiju ove sezone.

Emilie Heathe, 10-Free Longwear Nail Artist Polish in Aurora, cijena: 16,34 eura

 | Autor: PR PR

Le Mini Macaron, 1-Step, 3-u-1 Formula Gel Polish in Lavander, cijena: 14,00 eura

 | Autor: PR PR

8. Lavanda plava

Premda bi netko mogao tvrditi da je ovo jednostavno rebrand za „blueberry milk nails“, o ovoj činjenici nema rasprave: lavanda plava boja je svijetla plava s primjesama ljubičaste i vrhunska je proljetna boja noktiju. 

Nail Polish in L.09 - Pearl Collection, Sundays, cijena: 18,74 eura 

 | Autor: PR PR

Your Way Nail Lacquer Collection in Verified, cijena: 11,24 eura

 | Autor: PR PR

Možda vas zanima Mliječna boja lavande je 'it' boja koju će svi tražiti u salonima za svoju sljedeću manikuru Rubrika Beauty Beauty
Photo: Instagram@pinkypromiseaccs

Komentari 0