Beauty

Najveći trendovi u kosi za 2018.

Približava nam se 2018. pa je vrijeme da istražimo kakvi trendovi nas čekaju kad je riječ o kosi - i vjeruj nam, predobri su!

Nova sezona znači i novi set frizura. Nadolazeće proljeće i ljeto bit će zaigrano što nas prilično veseli nakon dosta minimalističke jeseni - izuzevši trend "minivala" koji na kraju i nije baš zaživio na ulicama. Upoznaj 5 frizura koje će svi nositi čim nas sunce ponovno počne malo grijati.

1. Statement ukrasi

Nakit za u kosu, kristali, cvijeće i krune motivi su koje smo često vidjeli na pisti za nadolazeću sezonu - i moramo priznati da nas je oduševilo. Najviše su iskakali raskošni ukrasi kod Dolce & Gabbane, no nisu kaskali ni The Blonds s ogromnim, pravim cvijećem.

 

A post shared by Dolce & Gabbana (@dolcegabbana) on

2. Inovativni twistovi

Pletenice i uvrnuta kosa u punđicama i repićima jedan je od inovativnijih trendova za proljeće. One čak ne moraju biti vrlo komplicirane, već poput obične punđice na vrhu glave, ali onda recimo pomaknute iz centra da daju na zaigranosti.

 

A post shared by CUSHNIE ET OCHS (@cushnieetochs) on

3. Napredne pletenice

Jil Sander je na pistu pustila kompleksne debele pletenice od više malih, ali napredne pletenice mogu biti i pletenice izgubljene u kosi ili one s drukčijim pletenjem, čak i pletenice u punđi. Bitno je igrati se i odmaknuti malo od klasike. 

 

A post shared by JIL SANDER (@jilsander) on

4. Niski rep

Vraća nam se voljeni niski rep! Sada više nije trendi samo zalizani rep s razdjeljkom po sredini ili na stranu, već i nemarni repovi s valovitom kosom. Izgledaju mrak!

Možda vas zanima Možeš imati bolju i ljepšu kosu, evo kako Rubrika Beauty Beauty
 

A post shared by ERDEM (@erdem) on

5. Nemarni valovi

Kosa na granici valova i neuredne ravne kose, ovi valovi su idealan ležerni look koji svaki outfit čini nekako više chic. Super su praktični jer se mogu i lako izvesti, dovoljno je nakovrčati dijelove kose i sve skupa razbarušiti šamponom za suho pranje i sprejem za teksturiranje!

Photo: Instagram

Komentari 0