Beauty

Najpopularniji ruž ove zime s trona je skinuo matirane ruževe

...ne, nije mat! Ove zime nosi se jedna sasvim drugačija vrsta ruža i već ju obožavamo.

Već nekoliko godina za redom stalno slušamo, čitamo i gledamo o mat ruževima. Otkako su matirani ruževi postali hit u beauty industriji, nismo ih prestale nositi. Štoviše, čini se kako su tekući ruževi uvelike zamijenili klasične, tradicionalne ruževe jer su dugotrajniji i podatniji na usnama. Međutim, ove zime došlo je do malih beauty promjena... I svidjet će ti se!

Možda vas zanima Crveno donje rublje u novogodišnjoj noći? Žene pričaju što im je donijelo... Rubrika Love&Sex Love&Sex

Ove sezone u prvi plan su stigli ruževi sjajnog završetka, koji nude najbolje od oba svijeta ako smijemo primijetiti: imaju pigment, imaju sjaj i još k tome hidratiziraju. Zašto su odlični zimi? Zato što čuvaju usnice od hladnih uvjeta, a i dalje su savršene za svaki blagdanski party na koji ideš ove sezone. 

 | Autor: miss7 miss7 Catrice Ultimate Shine, Maybelline Color Sensational Shine Compulsion, L'Oreal Color Riche Shine Lipstick

Možda vas zanima 5 savršenih crvenih ruževa do 50 kn - jer počinju partyji Rubrika Beauty Beauty

Još jedan plus sjajnog ruža je i izgled punoće koji ostavljaju na usnama. Naime, starenjem i gubitkom kolagena se stanjuju i usne te bi žene s godinama svoje mat ruževe polako trebale zamijeniti onim sjajnima. Sjajni ruževi usnama daju punoću i sjaj; nježnije varijante su idealne za dan, dok su tamne i one intenzivnije savršene za jedan noćni look. 

 | Autor: miss7 miss7 Tom Ford Beauty, YSL Rouge Volupte Shine, Burberry Beauty Kisses

Možda vas zanima 5 stvari koje trebaš i 3 koje ne smiješ raditi s crvenim ružem Rubrika Beauty Beauty

Glossy je očito look koji ćemo nositi na cijelom licu i to osim na usnama i na obrazima i na očima. Slobodno kombiniraj look sjajnih usana sa glossy očima i pokaži svoje umijeće eksperimentiranja beauty trendovima. Mat usne bi u 2019. mogle pasti u zaborav, a zapamti da smo ti prve rekle s kojim se ružem trebaš počastiti za Božić...

Photo: Instagram @haileybieber

Komentari 0