Beauty
najbolji tekući eyelineri

Najbolji tekući eyelineri za uvijek savršen potez na očima

  • Tekući eyeliner može biti vrlo važan dio svakog makeup looka
  • Donosi istaknut pogled, a uz precizno nanošenje i dobru formulu, elegantne linije ostaju netaknute tijekom cijelog dana
  • Uz najpoželjniju, intenzivnu crnu, postoje i tekući eyelineri u jarkim bojama koji donose dodatnu dramatičnost

Crta koju dodajemo tekućim eyelinerom na oči, često je završni touch koji zaokruži cijeli makeup na očima, a katkad i na cijelom licu. Tekući eyelineri razlikuju se po formuli i vrsti aplikatora, no sa svima je potrebno neko vrijeme kako bismo naučile savršeno nanijeti.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by YRIS PALMER (@yrispalmer)

Kod tekućeg eyelinera jaka, pigmentirana boja, lakoća nanošenja i otpornost na lako pomicanje proizvoda, ali i pretjerano brzo sušenje, samo su neki od karakteristika koje tražimo u savršenom tekućem tušu za oči. S tekućim eyelinerom mogu se stvoriti najrazličitiji lookovi na očima, od klasičnog krila, do trenutno ultra popularnih sirena-očiju.

U nastavku donosimo najbolje tekuće eyelinere!

Dior Diorshow On Stage 

Ovaj tekući eyeliner koji dolazi u mnoštvu jarkih boja, jedna je od najboljih opcija za tekući eyeliner u boji. Kad klasična crna dosadi, ova vibrantna plava nijansa predivno će istaknuti oči, a uz nju tu su još i ljubičasta, zelena i ružičasta.

najbolji tekući eyelineri | Autor: notino.hr notino.hr najbolji tekući eyeliner - Dior

245 kn

KVD Tattoo Liner 

Ovaj vodootporni tekući eyeliner veganskog podrijetla ostavlja jaki pigment boje baš poput tetovaže, a tanka četkica poput igle svaki put iscrtava oštre linije. Zbog svoje savršene preciznosti KVD Tattoo Liner u beauty svijetu već ima kultni status.

najbolji tekući eyelineri | Autor: kvdveganbeauty.com kvdveganbeauty.com najbolji tekući eyeliner - KVD 230 kn

Charlotte Tilbury The Feline Flick Eyeliner Pen 

Brend Charlotte Tilbury poznat je po svojem cat-eye lineru koji svojom finom četkicom omogućava precizno nanošenje predivne smeđe boje bez potezanja.

najbolji tekući eyelineri | Autor: charlottetilbury.com charlottetilbury.com najbolji tekući eyeliner - Charlotte Tilbury 217,94 kn

L'Oreal Paris  Superliner Super Liner Flash Cat Eye 

Ovaj tekući eyeliner dolazi u iznimno praktičnom pakiranju s malom šablonom za precizno iscrtavanje linije! Uz to, formula ovog eyelinera pigmentirane crne boje lako se nanosi.

najbolji tekući eyelineri | Autor: notino.hr notino.hr najbolji tekući eyeliner - L’Oréal Paris 65,90 kn

Marilyn Monroe Možda vas zanima Pogled baš poput Marilyn Monroe: TikTok je otkrio make up tehniku slavne glumice za puniji izgled trepavica Rubrika Beauty Beauty

MAC Pro Longwear Fluidline

Gel tekući eyeliner iz MAC-a nanosi se kistom, što omogućava dodatnu slobodu u odabiru debljine i oblika linije. Jako se lako koristi te je savršen za početnike u korištenju tekućih eyelinera.

najbolji tekući eyelineri | Autor: notino.hr notino.hr najbolji tekući eyelineri - MAC 146,90 kn

Tom Ford Eye Defining Pen

Iako cijenom dosta odskače od ostatka eyelinera na ovom popisu, Tom Ford tekući eyeliner poseban je zbog dvije vrste četkice kojom se eyeliner može nanijeti. Uz ovakve opcije na izbor, na očima se mogu stvoriti elegantne i tanke linije ili pak dramatični cat-eye. Uz sve to, boja ovog eyelinera iznimno je pigmentirana te se ne razmazuje.

najbolji tekući eyelineri | Autor: Nordstrom Nordstrom najbolji tekući eyelineri - Tom Ford 476,37 kn

Too Faced Better Than Sex Easy Glide 

Ovaj ultra crni tekući eyeliner poznat je zbog svoje pigmentirane boje, ali i precizne četkice koja omogućava savršeno nanošenje, bez razmazivanja.

najbolji tekući eyelineri | Autor: Douglas Douglas najbolji tekući eyelineri - Too Faced 185 kn

Pat McGrath Labs Perma Precision 

Tekući eyeliner brenda Path McGrath spaja intenzivnu crnu boju s baršunastim, mat finišem. Brzo se suši i lagan je za nanošenje te je postojan tijekom cijelog dana. Jedinstveno fleksibilan precizan vrh omogućava kontrolu kod nanošenja i stvaranje urednih linija svaki put.

najbolji tekući eyelineri | Autor: patmcgrath.com patmcgrath.com najbolji tekući eyelineri - Path McGrath 315 kn

proizvodi za savršen make up Možda vas zanima 3 jednostavna proizvoda uz koje će makeup izgledati kao da si koristila filter - otkriva Diorov vizažist Rubrika Beauty Beauty
Photo: Instagram @kvdbeauty

Komentari 0