Beauty

Najbolje ocijenjene eye patch maske za eliminiranje tamnih krugova i otečenosti ispod očiju

  • Osjetljiva koža oko očiju prva pokazuje znakove starenja, ali i umora u obliku otečenosti i podočnjaka
  • Odlučili smo istražiti koje su najbolje ocijenjene eye patch maske za područje ispod očiju koje će ti omogućiti svjež look u samo nekoliko minuta
  • Izdvojili smo 5 takvih maski u nastavku - od onih s 24k zlatom do onih koje djeluju u samo 5 minuta!
  • Pročitaj više: Više od 12.000 ljudi dalo je ovom bestselling tekućem pilingu za lice ocjenu od 5 zvjezdica

Kada je riječ o njezi kože, područje oko očiju često zanemarujemo. Koža oko očiju je tanka, nježna i sklona isušivanju i zapravo joj je potrebna i malo veća doza brige. Ona prva pokazuje znakove starenja u obliku finih linija i bora, a tu se trenutno očituje i umor u otečenosti i podočnjacima. Srećom, na tržištu postoje brojne maske za područje ispod očiju koje su posebno formulirane za rješavanje ovih problema. Istražili smo koje su najbolje ocijenjene eye patch maske, odnosno koje su prikupile na desetke tisuća pozitivnih ocjena na raznim web shopovima poput Amazona, i izdvojili smo 5 najboljih koje su i nama dostupne za kupovinu. 

 | Autor: Instagram @kocostarnordic Instagram @kocostarnordic Foto: Instagram @kocostarnordic

Možda vas zanima Kate Hudson obožava ovu okoloočnu kremu protiv natečenosti i podočnjaka Rubrika Beauty Beauty

One će tvom području ispod očiju pružiti dozu njege kakvu zaslužuješ, pogotovo nakon neprospavane noći ili tijekom napornih tjedana punih obaveza kad ne želiš da ti je na licu ispisan umor. Bilo da se odlučiš za dozu luksuzne njege uz 24k zlato ili trebaš brzo i učinkovito rješenje, uz ove maske ćeš sigurno primijetiti razliku. Upamti, dosljednost je ključna kada se radi o njezi kože, stoga se pobrini da svoju odabranu masku za područje ispod očiju redovito koristiš za najbolje rezultate.

grace & stella energy drink eye masks

 | Autor: Foto: Monolith (24,50 €)

Pruži nježnoj koži ispod očiju prijeko potrebnu hidrataciju uz ove eye patches koji imaju moć hlađenja i umirivanja za vidljivo uklanjanje čak i najgorih podočnjaka. Suprotstavlja se negativnim učincima sunca, lošeg sna, pregrubog uklanjanja šminke i suhe kože sa znakovima starenja. Dovoljno ih je staviti ispod očiju na 15 do 20 minuta, potom odstraniti bez ispiranja, i to je to. Ove maske sadrže hidrolizirani biljni protein koji pomaže minimizirati vidljive znakove preranog starenja zapunjavajući kožu i čineći ju čvršćom. Tu je i hijaluronska kiselina koja dubinski hidratizira kožu kako bi poboljšala izgled finih linija i bora. Također, poznato je da prah Chondrus Crispus u ovim maskama sprječava pojavu podočnjaka i njihovih ljubičastih tonova, a one sadrže i glicerin koji hidratizira kožu.

Wander Beauty Baggage Claim Eye Masks

 | Autor: Foto: Revolve (30,00 €)

Možda vas zanima Francuskinje su godinama vjerne ovoj okoloočnoj kremi jer navodno briše podočnjake u nekoliko minuta Rubrika Beauty Beauty

Ove višestruko nagrađivane, luksuzne maske za područje ispod očiju brenda Wander Beauty više su nego samo lijepe. Osim što dolaze u zlatnom i rose gold izdanju, one pomažu spriječiti isparavanje seruma, omogućujući maksimalno upijanje čim veće količine blagotvornih sastojaka u kožu. Obogaćene hijaluronskom kiselinom, ekstraktom lista aloe vere i snažnom mješavinom od 17 aminokiselina, one pomažu u održavanju hidratacije, teksture i zdravog izgleda kože. One hlade i uklanjaju podočnjake, ostavljajući kožu osvježenom i revitaliziranom.

Peter Thomas Roth 24K Gold Pure Luxury Lift & Firm Hydra-Gel Eye Patches

 | Autor: Foto: Abrakadabra (46,32 €)

Ako tražiš vrhunski tretman za područje oko očiju, 24k Gold Pure Luxury Lift & Firm Hydra-Gel maske za područje ispod očiju brenda Peter Thomas Roth odlična su investicija. Formulirani s čistim 24k zlatom i koloidnim zlatom, ovi flasteri pomažu podići i učvrstiti područje ispod očiju. Također sadrže hijaluronsku kiselinu i hidrolizirani kolagen koji pružaju intenzivnu hidrataciju i smanjuju pojavu finih linija i bora.

Patchology FlashPatch Rejuvenating Eye Gels

 | Autor: Foto: Space NK (45,00 €)

Možda vas zanima Imaš tamne podočnjake i suhu kožu oko očiju? Ovaj trik s Labellom bi ti mogao pomoći Rubrika Beauty Beauty

Patchology FlashPatch Rejuvenating Eye Gels, pomlađujuće maske za područje ispod očiju, također su idealne za one koji traže brzo rješenje za podočnjake. Obogaćene kofeinom i hidroliziranim kolagenom, ove eye patch maske djeluju u samo pet minuta kako bi uklonile natečenost i posvijetlile područje ispod očiju. Savršene su za putovanja ili brzo jutarnje spremanje jer im je potrebno samo 5 minuta da obave svoju čaroliju.

PETITFEE Black Pearl & Gold Hydrogel Eye Patch

 | Autor: Foto: Notino (16,20 €)

Kad je riječ o korejskoj njezi kože, PETITFEE Black Pearl & Gold Hydrogel Eye Patch maske su jedan od najprodavanijih proizvoda. Ove maske su prožete prahom crnog bisera i 24k zlata koji su poznati po svojim anti-age svojstvima. Također sadrže ekstrakt zelenog čaja i hidrolat ruže za hidrataciju i umirujući učinak. Tu je i sok aloe vere za dozu hidratacije, obnovu i umirivanje područja ispod očiju, a hidrolat čempresa u ovim maskama pomaže stvoriti zaštitnu barijeru koja „zaključava” vlagu u kožu. Ove maske za područje ispod očiju osmišljene su kako bi smanjile natečenost i podočnjake te potaknule mladolik i revitaliziran izgled.

Možda vas zanima Ova krema rješava problem podočnjaka u samo 3 tjedna i toliko je djelotvorna da se svugdje u trenu rasproda! Rubrika Beauty Beauty
Photo: Instagram @ines.frassint

Komentari 0