Beauty

Francuskinje su godinama vjerne ovoj okoloočnoj kremi jer navodno briše podočnjake u nekoliko minuta

Neki sretnici nemaju nikakvih problema s podočnjacima, natečenim i tamnim područjem oko očiju, no neki se svako jutro suočavaju s njima u odrazu u ogledalu. Dobar korektor će ih prikriti samo djelomično, ali ono što će pružiti najbolje rezultate su proizvodi koji su posebno kreirani za njegu osjetljive kože oko očiju i koji će joj pružiti dozu hidratacije te ju zategnuti zahvaljujući svojim čarobnim formulama. Postoje razne maske, patches za područje oko očiju, kao i raznoliki alati za masažu lica koji također pomažu u borbi protiv natečenih i tamnih podočnjaka, ali izazov je pronaći proizvod koji će djelovati dovoljno brzo i učinkovito tijekom svih onih užurbanih jutara kad nam je vrijeme za spremanje i izlazak iz stana prilično ograničeno.

U tom slučaju mogle bismo se ugledati na Francuskinje koje su, vjerujemo s dobrim razlogom, već godinama vjerne okoloočnoj kremi francuskog brenda Yves Rocher. Njihova Anti-Age Global Illuminating Eye Care krema za područje oko očiju ubrzo bi mogla postati must-have proizvod u tvojoj, baš kao i našoj, jutarnjoj skincare rutini.

balayage plava kosa Možda vas zanima 5 namirnica i 4 dodatka prehrani koji pomažu u smanjenju podočnjaka Rubrika Beauty Beauty

Yves Rocher Anti-Age Global Illuminating okoloočna krema posvjetljuje i hladi umornu kožu

Illuminating Eye Care dio je kolekcije Anti-Age Global francuskog brenda za njegu kože Yves Rocher. Ova linija proizvoda posebno je kreirana za ciljanje na fine linije i bore, a okoloočna krema dolazi u tubici s metalnim aplikatorom koji omogućuje nježno razmazivanje proizvoda na kožu oko očiju i istovremeno ju hladi i osvježava za brisanje otečenosti i podočnjaka. Potrebno ju je nanijeti na područje oko oka tako da aplikator nježno valjamo od unutarnjeg kuta oka, prema van. Dobro je završiti s laganim tapkanjem područja oko očiju prstima kako bismo poboljšali upijanje kreme u kožu.

Anti-Age Global Illuminating krema za područje oko očiju formulirana je s dragocjenim biljnim nektarom pupoljka koji ima obnavljajuća svojstva koja pomažu postići mladolik izgled očiju. Djeluje na stanice kože kako bi ih obnovio tijekom rekornih 72 sata te im pomogao u interakciji kako bi se savršeno međusobno sinkronizirale. Ta sinkronizacija djeluje protiv znakova starenja, duboko ispod kože, kao i na njezinoj površini. Ova krema ima gelastu teksturu koja zapunjava kožu, zaglađuje ju i hidratizira u samo nekoliko minuta. Nakon nekoliko tjedana redovitog korištenja, koža je primjetno svjetlija i elastičnija.

Možda još nemaš mnogo bora i finih linija oko očiju, no recenzije brojnih kupaca potiču na korištenje ove kreme kako bismo ih spriječile. Ovaj proizvod možeš koristiti svako jutro, ali i navečer ako želiš, za još bolje rezultate. Uz The Illuminating Eye Care kremu, Anti-age Global linija također uključuje dnevnu i noćnu kremu, korektivni serum i još mnogo toga. No, ovu kremu za područje oko očiju koja je favorit brojnih Francuskinja možeš nabaviti ovdje. Trenutno je krema na sniženju pa ju umjesto po cijeni od 39,50 eura koliko inače košta, trenutno možeš kupiti po cijeni od 29,62 eura ako ju poželiš dodati svojoj kolekciji skincare proizvoda.

Jouer's Luminize Overnight Dark Circle Slugging Balm Možda vas zanima Kažu da ovaj noćni balzam tako smanjuje podočnjake da sljedeći dan ne trebamo korektor Rubrika Beauty Beauty
Photo: Instagram @glossier

Komentari 0