Beauty

Najbolje frizure prema tvom horoskopskom znaku

Nova frizura je najbolji pokazatelj da ti treba promjena u životu, pa zašto se ne bi inspirirala svojim astrološkim znakom?

Ako je vjerovati zvijezdama, ova 2018. godina je kao stvorena za promjene. Bilo da se radi o promjeni načina razmišljanja, životnog stila ili sitnice koju uvijek volimo predstaviti tako ozbiljnom - promjenom frizure. Slobodno se odvaži i učini pozitivnu promjenu za sebe - promijeni frizuru, i to prema karakteru tvog horoskopskog znaka!

Ovan – ovaj astrološki znak je uvijek u pokretu, što znači da treba imati praktičnu frizuru. Ujutro se žena Ovan voli spremiti za 5 minuta, dakle treba frizuru koja se lako sređuje. Dobar je primjer kosa koju je isfurala Jennifer Aniston u seriji “Prijatelji”. Radi se frizuri koju zovu savršeni rez – blago stepenasta s prirodnim padom. I duže i kraće varijante dolaze u obzir, a za hrabre nije na odmet niti jako kratka kosa. Malo gela, voska ili pjene i svaki dan je frizura kao stvorena za dnevne obaveze.

 

A post shared by OUAI Haircare (@theouai) on

Bik – ove žene vole luksuz i skupi izgled, pa je za nju kao stvoren lob – long bob. Radi se o produženoj verziji bob frizure, dužini do ramena. Najradije ju nosi blago prelomljenu. Ne vole lokne koje podsjećaju na prošlost, nego kosu koja izgleda zdravo i sjajno. I za Bikice su obavezni tretmani koji se nanose preko noći i tek ujutro ispiru. Zdrava kosa je imperativ.

 

A post shared by Redken (@redken) on

Blizanci – astrološke Blizanke vole različitost. Ne vole su utapati u masi, pa tako i njihova kosa mora biti drugačija, moraju se isticati. Boja može biti neka hrabra, možda čak pastelne boje? Isto tako, ženama rođenima u ovom znaku jednolična boja brzo dosadi. Zašto ne bi isprobale cool trend – colombre? Radi se o tehnici ombre, ali ovdje su u glavnoj ulozi pastelni tonovi koji se nanose na vrhove. Odlično izgledaju lila i ružičasta boja u kombinaciji.

 

A post shared by lollie (@millsiie) on

Rak – ove tople i emocionalne osobe vole isto takvu boju kose. Ženama Rakovima itekako pogoduju današnji hairstyle trendovi. Balayage ili baby lights tehnika je idealna za njih. Ovisno o prirodnoj boji kose, ovom horoskopskom znaku je dovoljno dodati malo svjetlijih pramenova kako bi zablistala u punom sjaju. Ona ionako ima prirodni sjaj svoje osobnosti.

 

A post shared by L'Oréal Professionnel (@lorealpro) on

Lav – žene rođene u ovom vatrenom znaku zavode svojom grivom, pardon, kosom. One vole biti glavne zvijezde i poigravaju se svojom kosom kao glavnim adutom. Ne moraju nužno biti plavuše, iako je to najčešći odabir boje kose ovog znaka. Bitna im je duga kosa bogatog volumena, koja se s zavodljivo može prebaciti s jedne strane na drugu.

Možda vas zanima Nova godina, nova ja: 2018. nosi se kraća kosa! Rubrika Beauty Beauty

Djevica – za razliku od Lava, Djevice ne vole biti u centru pozornosti. No, to ne znači da se Djevice ne znaju i ne žele uređivati. Vole zračiti nekom suptilnom ženstvenošću. Zato rado biraju frizure koje su jednostavne i efektne. Za ovaj senzibilni znak su odlične frizure koje odišu djevojačkom iskrenošću. Polupunđica ili popularni top knot su idealna frizura. A boja? Samo prirodno ako može!

 

A post shared by chatadegalocha (@fasluferreira) on

Vaga – kao i u svemu u životu, Vage moraju imati jako izbalansiranu frizuru. Koja će biti dovoljno sređena i ravna da uvijek izgleda profesionalno, a u istom trenu dovoljno otkačena da ne bude strogo poslovna i dosadna. Onda im nema druge nego probati frizuru u stilu Kylie Jenner - jednu od frizura Kylie Jenner, koju je nosila u vremenu ljubavne sreće s Tygom, sada već bivšim :) savršeno rezani bob u njezinoj prirodnoj boji bez pramenova. Vage pramenove smatraju neurednima.

Škorpion – ova žena je misteriozna. Ona kosu koristi kao neki paravan. Zato joj je najdraže imati razdjeljak s jedne strane, kako bi šiške povremeno pokrivale oko i skrivale pogled. A boja kose? Ledeno plava ili čak plava sa sivim odsjajem. Škorpionke će čak i sijedu kosu isfurati na jako moderan način.

 

A post shared by Redken (@redken) on

Strijelac - sve žene rođene u ovom vatrenom znaku su otvorene, spremne na avanture, jako druželjubive i idu glavom kroz zid. Zato njihova kosa mora biti malo nesmotrena poput njih samih. One se vole spremiti za 5 minuta, pa su valovi u kosi kao stvoreni za Strijelce. Također, još je bolje ako cijele godine sa sobom mogu imati sea salt sprej, koji će im dati volumen i nestašnost morskih valova.

 

A post shared by KEVIN.MURPHY (@love_kevin_murphy) on

Jarac – ovaj praktični horoskopski znak lako donosi odluke, sposoban je i pomalo pravocrtan. Ima svoju viziju koju će ostvariti pod svaku cijenu. Zato ženi Jarcu njezina kosa ne smije biti prepreka. Jarac je najčešće snažna poslovna žena koja nosi uredni rep. I taj rep mora biti pravilno zavezan. Ne smije biti niski opušteni rep, jer to odaje dojam prevelike ležernosti. Isto tako, rep ne bi smio biti previše visok jer to znači da bi mogla biti previše razigrana.

 

A post shared by L'Oréal Professionnel (@lorealpro) on

Vodenjak – žene ovog zračnog znaka najčešće su vrlo razigrane. Imaju izraženu kreativnu crtu i rijetko kada će se odlučiti za jednostavnu ravnu kosu. Vodenjak će svoju kreativnost najviše izraziti kroz zanimljive stilove frizure. Odlično će izgledati poigravanje s pletenicama i općenito upletenom kosom. Ona može biti podignuta ili poput raskošne ruske carske frizure. Kao bivša ruska liderica Julija Timošenko.

Ribe – još jedan jako kreativan znak. Voli se igrati s kosom, a posebno bojom kose. Žene Ribe se ne boje isprobavanja, čak i ako finalni rezultat ne uspije. Znaju da će kosa narasti i nije im žao svaki mjesec mijenjati boju kose, sasvim različitu od one koju su već imale. Također, bez problema će svoju kosu dugu do struka odrezati na bob dužinu ako ih frizer uvjeri da će im to sjajno stajati.

 

A post shared by Wella Professionals (@wellahair) on

Možda vas zanima I kosa stari. Kako je njegovati da dugo ostane lijepa? Rubrika Beauty Beauty
Photo: Instagram

Komentari 0