Beauty

Na novi tekući puder omiljenog drogerijskog brenda čekali smo 7 godina: svi ga već jako hvale

Odabir idealnog tekućeg pudera često nam zadaje prave muke jer je potrebno obratiti pažnju na brojne i jednako važne faktore kao što su ispravna nijansa, tekstura, završni sjaj i slično te cijena koja, u makeup svijetu, može jako varirati. U cijelom tom procesu, odličnima su se pokazali drogerijski brendovi koji iz godine u godinu po vrlo pristupačnim cijenama nude prilično kvalitetne proizvode od kojih brojni mogu parirati i puno skupljim, high end brendovima. 

Jedan od takvih, drogerijskih brendova je i obožavani e.l.f. koji je, nakon nešto više od sedam godina, lansirao novi tekući puder koji već prikuplja odlične recenzije. Naime, radi se o e.l.f Soft Glam tekućem puderu. 

 | Autor: Instagram @elfcosmetics Instagram @elfcosmetics Foto: Instagram @elfcosmetics, Soft Glam tekući puder (7,50 eura)

E.l.f. Soft Glam tekući puder je satenskog, tek blago sjajnog finiša koji koži daje prirodan i svjež sjaj. Također, ima srednju pokrivnu moć, ali se lako može nadograđivati dodatnim slojevima i tako dobiti na većoj pokrivnosti, ali bez osjećaja težine i 'cakey' izgleda koji često nastaje kada nekog proizvoda stavimo previše. Zbog svoje lagane teksture neće začepiti pore niti uzrokovati osjećaj težine na licu. 

Osim što neće začepiti pore, ovaj će puder i njegovati kožu jer u sebi sadrži 1 posto hidratantnog kompleksa hibiskusa te ekstrakte šipka, goji bobica i borovnica. Zbog svega navedenog, e.l.f. Soft Glam tekući puder je idealan za suhu i mješovitu kožu. 

E.l.f. Soft Glam tekući puder dolazi u 36 nijansi, pa će svatko bez problema pronaći idealnu za sebe, a cijena mu iznosi oko 7,50 eura što ga čini iznimno pristupačnim te je odličan omjer cijene i kvalitete. Super kvalitetu Soft Glam pudera potvrđuju i recenzije na Amazonu koje su jako pozitivne. 

Svi koji su isprobali ovaj puder uglavnom ga ocjenjuju s pet zvjezdica te potvrđuju sve što je navedeno (i obećano) na samom puderu, a to su odlično prekrivanje nepravilnosti bez osjećaja težine, blagi, prirodni sjaj, lako blendanje i dugotrajnost koja je poželjna i za svakodnevni i za večernji makeup. 

 | Autor: Instagram @elfcosmetics Instagram @elfcosmetics Foto: Instagram @elfcosmetics

S obzirom na to da je ovaj puder izašao tek prije mjesec dana, još uvijek nije dostupan u Hrvatskoj, ali vjerujemo da će uskoro biti, a do tada ga možemo nabaviti na Amazonu

Photo: Instagram @bybrookelle

Komentari 0