Beauty

Na izvrstan korektor ne moraš puno potrošiti! Donosimo ti 12 sjajnih do 60 kuna

  • Korektor je jedna od osnovnih sastavnica dobrog make upa i izvrstan saveznik u borbi protiv prekrivanja neprospavanih noći
  • Sjajan korektor ne mora biti skup pa smo tako izdvojile 12 drogerijskih korektora do 60 kuna  

S dolaskom hladnijih dana, osim slojevitoj odjeći, sklonije smo se vratiti i "težem" make up-u i ponovno posegnuti za gušćim i matirajućim puderima koji imaju veću razinu prekrivanja mogućih nedostataka. Također, češće posežemo za korektorima koji nam pomažu sakriti moguće crvenilo, bubuljice ili pigmentaciju nastalu zbog promjene vremenskih uvjeta. Naravno, korektori su tu da prividno sakriju tragove neprospavanih noći i one izdajničke crne krugove ispod očiju. 

No, dobar korektor ne mora biti skup pa smo tako izdvojile 12 korektora do 60 kuna koja su se pokazali izvrsnim saveznicima. Osim cijenom, razlikuju se teksturom, konzistentnošću, oblikom aplikatora i sposobnošću prikrivanja. Naravno, svaka od nas ima drugačiji tip kože te pomno provjeri sastav proizvoda kako bi uvidjela da li je stvarno riječ o najboljem izboru koji će u potpunosti odgovarati tvojim potrebama.

Možda vas zanima Pripazi, ovih 5 pogrešaka kod šminkanja učinit će te starijom Rubrika Beauty Beauty

1. Korektori do 30 kuna
Ma tko kaže da sjajni korektori moraju biti skupi! Izdvojile smo tri izvrsna korektora koja se osim cijenom odlikuju i dugotrajnošću te vrlo visokom razinom prikrivanja. Ako si ljubiteljica prirodne kozmetike, razveselit će te što se na listi našao i jedan rađen na prirodnoj bazi.

 | Autor: PR/WhatsApp PR/WhatsApp

Primjeri: alverde (21,90 kuna), essence (22,90 kuna), wet'n'wild (23,30 kuna)
 

2. Korektori do 40 kuna

Među ponudom korektora čija cijena na prelazi 40 kuna našao se i jedan klasik kojeg rado koriste brojni beauty Influenceri. Riječ je o korektoru iz nadaleko poznate "Fit me" kolekcije brenda Maybelline kolekcije koja se odlikuje sjajnim proizvodima po vrlo pristupačnim cijenama. 

 | Autor: PR/WhatsApp PR/WhatsApp Primjeri: Maybelline (38,40 kuna), Rimmel ( 33,40 kuna), MakeUp Revolution (34,60 kuna)

Možda vas zanima Dobar korektor za manje od 40 kn? Isprobala sam i moguće je! Rubrika Beauty Beauty

3. Korektori do 50 kuna

Na listi izvrsnih korektora do 50 našla su se i dva provjerena klasika renomiranih brendova Bourjois i Maybellinea koji su već sezonama pravi as iz rukava (odnosno torbice) brojnih ljubiteljica i poznavateljica kvalitetne šminke.

 | Autor: PR/WhatsApp PR/WhatsApp

Primjeri: Bourjois (45,90 kuna), Deborah (46, 85 kuna), Maybelline (49,90 kuna)

4. Korektori do 60 kuna

Među top drogerijskim puderima do 60 kuna našao se i onaj NYX-ov koji je svojevremeno okrunjen titulom "najpopularniji korektor na Pinterestu". Ovi korektori omogućavaju izvrsno pokrivanje podočnjaka i ujednačavanje tena po vrlo pristupačnoj cijeni.

 

 | Autor: PR/WhatsApp PR/WhatsApp

Primjeri: L´Oreal (50,90 kuna), Pierre Rene (51,90 kuna), NYX (53,90 kuna)

Photo: PR/WhatsApp

Komentari 0