Beauty

Modni brend Celine pokreće beauty liniju: prvi proizvod Celine Beauté je crveni ruž, a stiže još 15 nijansi

  • Na predstavljanju kolekcije za jesen/zimu 2024. francuski brend otkrio je i da će na jesen predstaviti i beauty liniju
  • Celine se tako pridružio i drugim poznatim modnim kućama koje su proširile svoju ponudu i u beauty svijet
  • Prvi proizvod iz Celine Beauté kolekcije bit će Rouge Triomphe ruž za usne!

Prvi put u svojim 80 godina postojanja, francuski brend Celine uskoro predstavlja svoju beauty liniju. Ova vijest objavljena je na "La Collection de l’Arc de Triomphe" reviji u Parizu, a prvi proizvod koji će biti predstavljen javnosti je jedna nijansa ruža, u crvenoj boji, pod nazivom "Rouge Triomphe".

Celine Beauty | Autor: Celine Celine Foto: Celine

Celine je dosad iz beauty sfere u svojoj ponudi imao samo parfeme, koji su predstavljeni 2019., a Le Rouge Celine linija ruževa bit će proširena 2025. s ukupno 15 nijansi, uključujući i "La Peau Nue", ružičasto nude nijansu koju su modeli na reviji s kojom je predstavljena modna kolekcija za jesen i zimu 2024. već nosili!

Ulje za lice Možda vas zanima Ovo drogerijsko ulje za lice djeluje poput faceliftinga i idealno je za 'beauty sleep' Rubrika Beauty Beauty

Nije čudno što je prvi proizvod iz nove linije baš crveni ruž, koji predstavlja pravi beauty klasik te je neizostavan dio i francuske beauty estetike. Formula sa satenskim finišem dolazi u minimalističkom pakiranu u atilu art decoa u zlatnoj boji te ukrašena monogramom modne kuće.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by @weizhe_beauty

U budućnosti od Celine Beauté možemo očekivati i širu ponudu makeup proizvoda, poput balzama za usne, maskara, tuševa za oči, pudera, kao i lakova za nokte.

Ovim proširenjem u beauty sferu, Celine se tako pridružio i drugim modnim kućama, poput Chanela, Diora i YSL-a te odnedavno i Prade i Burberryja, koji svi nude vlastite linije luksuznih beauty proizvoda, vrlo cijenjenih na tržištu.

Možda vas zanima 3 najpoželjnije frizure ovog proljeća: za bob znamo, koje su preostale dvije? Rubrika Beauty Beauty
Photo: Instagram @weizhe_beauty

Komentari 0