Beauty
Megan Fox

Megan Fox pokazala je 'ledeno plavu' proljetnu bob frizuru, jedva smo je prepoznali

  • Glumica Magan Fox poznata je po tome da mijenja frizure i modni izričaj češće od promjene godišnjih doba 
  • Sada nosi doista neočekivanu frizuru, takozvani 'bright blue bob'  
  • Gotovo da je nismo prepoznali, a njezin stilist, Dimitris Giannetos, njenu novu boju kose nazvao je i 'shade blue jeans' 

Megan Fox je na dobrom putu da svojom bojom kose upotpuni dugu. Nakon srebrne, platinasto plave, bakrene, cola crvene boje trešnje te nedavne ružičaste boje šećerne vune, glumica nosi potpuno novu nijansu za proljeće.

Premda je zvijezda serije „Jennifer's Body“ poznata i omiljena po kruženju kroz različite nijanse plave, ružičaste i crvene, ovaj put je odlučila je uroniti u ledeno hladne vode. Meganina nova frizura ne samo da je puno kraća – doseže tek do ramena i podšišana je u elegantni blunt bob, nego je i obojana u ultra ledenu nijansu svijetle električno plave.

Premda možda ne znamo značenje iza nove estetike glumice, znamo kako je kreiran njen novi izgled. Meganina frizura i boja djelo su njezinog omiljenog stilista, Dimitrisa Giannetosa, koji je nadgledao sve njezine transformacije kose, od plave preko crvene do ružičaste i tako dalje. Srećom, bio je dovoljno velikodušan da podijeli fotografije na društvenim mrežama te kako je postigao njezinu metamorfozu.

Elle Fanning Možda vas zanima 'Curtain bob' frizura Elle Fanning najcool je proljetna nadogradnja trenda za ovu popularnu kratku frizuru Rubrika Beauty Beauty

Prema Dimitrisu, koji nijansu naziva „shade blue jeans“, postigao je Meganinu ledeno električnu nijansu tako da je obojio Meganinu prethodno ružičastu kosu koristeći L'Oréal Paris Feria Multi-Faceted Shimmering Permanent Hair Color u nijansi 411 Sapphire Smoke, koju L'Oréal opisuje kao „smokey blue“. 

Dimitris je uspio postići tako dramatičnu promjenu kose samo sa spomenutom bojom jer je Meganina kosa već bila svijetla (i vjerojatno izbijeljena prije bojanja u ružičasto). Dakle, ako ti je kosa trenutačno plava ili svijetle nijanse, možeš uzeti tu boju za kosu i kreirati novi izgled poput Megan Fox. 

Međutim, ako ti je kosa imalo tamnija - a osobito tamna kao što je Meganina prirodna boja - preporučujemo da posjetiš profesionalnog frizera kako bi ti postupno posvijetlio kosu. Općenito, profesionalci savjetuju da ne prelaziš više od četiri razine posvjetljivanja u jednom posjetu salonu.

Balayage kosa Možda vas zanima Ova 3 balayage trenda su 'out', u proljeće 2024. ova 3 su 'in' Rubrika Beauty Beauty
Photo: Instagram @dimitrishair

Komentari 0