Beauty

Mat puder, mirisne vodice, losion... Pronašli smo 5 beauty noviteta koje ćemo obožavati

  • Proljeće miriše na cvijeće? Pronašli smo vodice s otmjenim mirisom ruže i voćnih nota
  • Sve je teže izbjeći sjaj na licu? Nudimo novi mat puder koji pomaže
  • Sunce u more isušit će kožu - eto proizvoda koji će joj vratiti vlagu

Kada je riječ o beauty proizvodima, obožavamo novitete! I moramo priznati da nas posebno vesele proljetne kolekcije zbog neodoljivih cvjetnih mirisa. Osim toga, volimo proizvode koji su prilagođeni toplijem vremenu i osiguravaju nam svježinu tijekom cijeloga dana bilo da se radi o makeup proizvodima ili preparatima za njegu lica i tijela

Možda vas zanima Ako sada počneš raditi ovih 6 stvari za svoju kožu, estetski kirurg ti neće biti potreban Rubrika Beauty Beauty

Zavirile smo u novu ponudu i izdvojile pet novih proizvoda koji su nam već na prvi pogled postali beuaty favoriti za ovu sezonu:

NIVEA Cherry Blossom & Jojoba Oil - body soufflé 

  • Cijena: 39,50 kuna

Nova linija NIVEA uljnih losiona oduševila nas je već na prvi pogled prekrasnom ambalažom. Posebno nam je za oko zapeo Cherry Blossom & Jojoba Oil soufflé za tijelo. Neodoljivog je i nježnog mirisa trešnjinog cvijeta i obogaćen je luksuznim uljnim perlicama. Premda je riječ o uljnom losionu, nemasne je formule i vrlo kremaste strukture. Upravo takav spoj našoj koži pruža dubinsku hidrataciju i čini je baršunasto mekom tijekom cijeloga dana.  

 | Autor: miss7/Shutterstock/PR miss7/Shutterstock/PR

YVES ROCHER Super Mat Zéro Défaut - tekući puder

  • Cijena: 79,90 kuna 

Ovaj puder dizajniran je za mješovitu i masnu kožu. Zahvaljujući nemasnoj teksturi s praškastim finišem ostavlja kožu matiranom i baršunastom i ne ostavlja efekt maske. Predviđeno vrijeme njegovog učinkovitog djelovanja je 12 sati. Tijekom tog razdoblja koža treba ostati matirana u svim uvjetima pa čak i tijekom sportskih aktivnosti i velikih vrućina. Tome uvelike pridonosi bajkalski prah koji pomaže u regulaciji proizvodnje sebuma tijekom dana. Dobiva se popuno prirodnim postupkom iz korijena biljke Bajkalska kapica, a u beauty industriji poznat je po svojim moćnim svojstvima vraćanja ravnoteže kože.

 | Autor: miss7/Shutterstock/PR miss7/Shutterstock/PR

Tinktura Brownie Leg Mist - sprej za samotamnjenje

  • Cijena: 85 kuna

Riječ je o proizvodu domaćeg brenda Tinktura koji slovi kao prvi proizvod za samotamnjenje koji ne sadrži ulje. Napravljen je u spreju što omogućuje ravnomjerno nanošenje na kožu. Osim toga, vrlo se lako ispire, a postupak nanošenja jako je jednostavan. Potrebno ga je dobro protresti prije uporabe, a potom ga ravnomjerno razmazati po tijelu i pričekati nekoliko minuta prije odijevanja kako bi se proizvod upio u kožu. Ovo je odlično rješenje za osunčani ten bez izlaganja suncu i UV zračenjima. 

 | Autor: miss7/Shutterstock/PR miss7/Shutterstock/PR
 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Tinktura.com (@tinktura_com) on

L'Oreal Paris Hydra Genius Aloe Vera - Fluid

  • Cijena: 69,99 kuna

L'Oreal Paris Hydra Genius Fluid namjenjen je za intenzivnu hidrataciju normalne i mješovite kože. Njegova je tekstura lagana poput vode zbog čega brzo prodire u kožu, hidratizira je i daje joj mekoću i elastičnost. Obogaćen je vodom aloe vere koja obiluje mineralima i poznata je po hidratizirajućim svojstvima te hijaluronskom kiselinom koja je prirodni aktivni sastojak kože koji može zadržati težinu vode tisuću puta veću od vlastite težine. Pruža koži do 72 sata intenzivne i neprekidne hidratacije i osigurava joj svjež i sjajan izgled. 

 | Autor: miss7/Shutterstock/PR miss7/Shutterstock/PR

Možda vas zanima Otišle smo na spray tan, tretman samotamnjenja - je li nam boja doista izdržala 10 dana kako obećaju? Rubrika Life&style Life&style

L'OCCITANE Eau de Toilette Rose - parfem i mirisna vodica

  • Cijena: 433,70 kuna (parfem); 281,10 kuna (mirisne vodice)

L'Occitane već dugi niz godina odaje počast ružama kroz istoimenu mirisnu kolekciju. Ovoga puta predstavili su Eau de Toilette Rose očaravajućeg mirisa s voćnim notama. Posebnost ovog parfema je u tome što se može nositi samostalno, ali i u kombinaciji s mirisnom vodicom iz kolekcije Ruža. U kolekciji su tri različite vodice - Nalet opuštenostiNalet vedrine i Nalet vitalnosti. Kao i parfem, i mirisne vodice mogu se nositi samostalno. 

 | Autor: miss7/Shutterstock/PR miss7/Shutterstock/PR

Photo: miss7/Shutterstock/PR

Komentari 0