Beauty

Mango ima 4 nova parfema - savršeno utjelovljuju ljetne dane uz šum mora i mirisni povjetarac

Mango je izbacio novu, ljetnu kolekciju odjeće, a u nju je uključio i mini kolekciju od četiri parfema naziva Scents from Paradise, odnosno Mirisi iz raja. Ova kolekcija utjelovljuje duge ljetne dane provedene na plaži u kojima su nam sva osjetila zaokupljena mirisom i zvukovima mora, suncem koje nam blago pecka kožu i ljetnom voću poput krušaka, grožđa i breskvi koje na plaži, nakon kupanja ima poseban okus. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli MANGO (@mango)

Nazivi Sunkissed, Salt Mist, First Swim i Warm Sand već dobrim dijelom dočaravaju ono što nas čeka u svakoj bočici. Glavne note Sunkissed parfema su kokos, jasmin i vanilija koje nam dočaravaju jedan od najljepših ljetnih prizora - zalazak sunca i posljednje sunčeve zrake koje nas obasjavaju na kraju dana provedenog na plaži. 

 | Autor: mango mango Foto: Mango, Sunkissed parfem (22,99 eura)

Miris mora i povjetarca koji nam s vremena na vrijeme donosi arome citrusa i drugog voća i cvijeća koje raste u blizini, dočaravaju nam Salt Mist i First Swim. Glavne note Salt Mist parfema čine kruška, jasmin i mošus, a tek blago se nazire i vanilija. First Swim također ima izraženu voćnu notu i to notu ananasa, ali nakon što se miris malo razvije, počnu se isticati i note frezije, tonke i pačulija. 

 | Autor: Mango Mango Foto: Mango, Salt Mist parfem (22,99 eura)

Posljednji, ali ne i manje važan, parfem u ovoj kolekciji je Warm Sand koji, kako mu i samo ime govori, dočarava atmosferu vrućeg pijeska na plaži koji se lijepi za svaki dio tijela, ali to nas ne muči previše; povjetarac i šum mora zaslužni su za potpuni zen. Mirisne note ovog parfema su voćne i svježe pa tako započinju jasminom i frezijom, a kasnije se počinje isticati cedar. 

 | Autor: Mango Mango Foto: Mango, warm Sand parfem (22,99 eura)

Svaki od ovih parfema dolazi u pakiranju od 100 mililitara što smatramo odličnim s obzirom na to da zaista jesu eau de parfum te njihova cijena iznosi 22,99 eura. 

Photo: Mango

Komentari 0

Top ponuda

Tečaj €/kn: 7,53450