Beauty
lip i cheek tint

Makeup s dvojnim učinkom: 7 najboljih rumenila i ruževa u jednom

  • Rumenilo i ruž u svakoj situaciji mogu u trenu podići svaki makeup look
  • Svježa boja na usnama i obrazima koja se savršeno slaže s tenom uvijek je poželjna, a posebno kad ju možemo postići samo jednim proizvodom
  • Benefit, Charlotte Tilburty i Bobbi Brown samo su neki od beauty brendova s odličnim lip i cheek tint proizvodima koji se mogu koristiti i na usnama i na obrazima!

Svi ponekad volimo ubrzati make up rutinu i koristiti što manje proizvoda, posebno kad smo u žurbi. Mnogi beauty proizvodi imaju mogućnost korištenja na više načina, a među njima su i lip i cheek tint, praktične boje kremaste ili sjajne teksture koje mogu poslužiti i kao rumenilo i kao ruž.

Beauty, odnosno make up rutina ne mora biti komplicirana, stoga valja razmisliti o proizvodima koji nam mogu koristiti na više mjesta. Na taj način, uštedit ćemo vrijeme, trud i energiju dok se spremamo! 

Pojednostavljena rutina i sjajni makeup uz lip i cheek tint

Neki od takvih proizvoda koje smo izdvojili već imaju i poseban status među beauty znalcima i vizažistima jer usnama i obrazima daju poseban sjaj i ujednačenu boju.

lip stain | Autor: Instagram @benefitcosmetics Instagram @benefitcosmetics lip stain BeneTint

Odlična stvar kod dvojnog rumenila i ruža je i to što se makeup look može lako popraviti u bilo koje doba dana, a potreban je minimalan trud za odličan izgled!

Lip i cheek tint dolazi u nekoliko formula pa se tako ovaj proizvod može pronaći u obliku balzama, tekući, kao gel ili krema. Odabir teksture i formule svakako ovisi o osobnim preferencijama i načinu nošenja makeupa. Tekuće formule će trajati duže i imati prirodniji finiš, dok su kremaste formule lakše za nanošenje te se lakše stapaju s kožom lica.

U nastavku donosimo odabir sedam odličnih formula za obraze i usne!

Benefit Cosmetics Benetint 

Već dugo vremena obožavani proizvod koji donosi sjajni, prozirni sloj boje u nekoliko nijansi na usne i obraze mnogima je među omiljenim lip i cheek tintovima. Nanosi se s lakoćom i pogodan je za sve tipove kože, a obrazi i usne satima će biti u predivnim ružičastim, crvenim ili narančastim nijansama.

lip i cheek tint | Autor: Douglas Douglas lip i cheek tint - Benefit Cosmetics 269 kn

Charlotte Tilbury Lip & Cheek Glow Cream 

2-u-1 proizvod brenda Charlotte Tilbury, Lip & Cheek kremasto rumenilo i boja za usne lako se može nadograditi ovisno o tome koliko pigmentirani look je poželjan. Kremaste i bogate teksture, sadrži vitamin E i ekstrakt lista maline, koji su prepuni antioksidansa.

lip i cheek tint | Autor: charlottetilbury.com charlottetilbury.com lip i cheek tint - Charlotte Tilbury 270,47 kn

Burt's Bees 100% Natural All Aglow 

Burt's Bees najpoznatiji je po svojim hranjivim balzamima za usne, no svakako ne treba zanemariti ni učinak 100% Natural All Aglow proizvoda za obraze i usne koji nudi savršeni pigment boje zahvaljujući svojoj prozirnoj formulaciji. Sastojci ovog 2-u-1 proizvoda su 100% prirodnog podrijetla, uključujući i ulje jojobe i ulje sjemenki suncokreta, kao i kokosovo ulje.

lip i cheek tint | Autor: ecco-verde.hr ecco-verde.hr lip i cheek tint - Burt's Bees 129,90 kn

Morphe 2 Perk Up Cheek i Lip Color

Dostupan u 5 predivnih nijansi, Perk Up Cheek i Lip Color nježno i u trenu boja usne i obraze bojama fine, kremaste strukture.

lip i cheek tint | Autor: Douglas Douglas lip i cheek tint - Morphe 109 kn

Bobbi Brown Crushed Creamy Color 

Rumenilo koje se može koristiti i na usnama, Crushed Creamy Color For Cheeks & Lips koži daje zdravi, svježi i prirodan izgled. Jednostavan je za korištenje, a usne i obraze ostavlja mekima i s dugotrajnom bojom.

lip i cheek tint | Autor: Douglas Douglas lip i cheek tint - Bobbi Brown

295 kn 

Too Faced Peach Bloom Lip & Cheek Tint

Too Faced Peach Bloom Cheek Tint daje koži i usnama prekrasan, mekani sjaj. Hranjiva formula obogaćena je ekstraktom bijelog sljeza i manuka medom te je jako jednostavna za nanošenje zahvaljujući laganoj teksturi poput gela. Nijansa boje prilagođava se koži, a može se i nadograditi dodatnim nanošenjem.

lip i cheek tint | Autor: Douglas Douglas lip i cheek tint - Too Faced 189 kn

Barry M Multitude Lip and Cheek Pen 

Ruž Barry M Multitude Lip and Cheek Pen predivno naglašava usne i savršeno ističe dnevni i večernji makeup. Uz ovaj proizvod za obraze i usne, usne će izgledati punije i zdravije, a obrazi prirodnije s predivnom bojom.

lip i cheek tint | Autor: notino.hr notino.hr lip i cheek tint - Barry M 62,26 kn

Marilyn Monroe Možda vas zanima Pogled baš poput Marilyn Monroe: TikTok je otkrio make up tehniku slavne glumice za puniji izgled trepavica Rubrika Beauty Beauty
 
Photo: Instagram @morphe2

Komentari 0