Beauty
Parfemi s mirisom maline i jagode

Ljeto miriše na voće: 3 najbolja parfema s mirisom maline i 3 s mirisom na jagode

  • Parfemi s mirisom maline prekrasan su izbor za sve koji vole voćne i osvježavajuće mirise 
  • Ovog ljeta oslanjamo se također i na parfeme s mirisom jagode, jer nas slatko-voćni miris odmah ubaci u dobro raspoloženje 
  • Donosimo po 3 naša favorita iz svijeta voćnih mirisa maline i jagode

U svijetu mirisa postoje razne arome koje nas mogu očarati - od vanilije preko jasmina, limuna i karamele, pa do jagoda i malina. Ovog ljeta će mirisi maline i jagode biti osobito popularni u svijetu parfema. Njihov slatki i voćni miris daje svakom parfemu primamljivu svježinu. Predstavit ćemo ti najbolje parfeme s malinama i jagodama…

Najbolji parfemi od maline

'Trésor Midnight Rose', Lancôme

Lancôme 'Trésor Midnight Rose' je zavodljiv i misteriozan miris koji elegantno predstavlja malinu. Nota maline u ovom parfemu je intenzivna i slatka, u kombinaciji s drugim voćnim notama poput crnog ribiza i nara. Ova voćna eksplozija popraćena je cvjetnim notama ruže i jasmina, dajući mirisu romantičnu i ženstvenu dimenziju. Bazne note vanilije i cedra stvaraju topao i senzualan miris.

 | Autor: PR PR Foto: PR, 'Trésor Midnight Rose', Lancôme, cijena: 82 eura

'Angel Nova', Mugler

Muglerov 'Angel Nova' je fascinantan miris koji spaja malinu s drugim voćnim i cvjetnim notama. Nota maline daje ovom parfemu iskričavu i energičnu svježinu, dok cvjetne note ruže i jasmina dodaju elegantan i ženstven dodir. Osim toga, bazne note cedra i mošusa pružaju ugodnu toplinu i dubinu.

 | Autor: PR PR Foto: PR, 'Angel Nova', Mugler, cijena: 124,80

'Thank U Next', Ariana Grande

Ovaj parfem Ariane Grande odaje počast njezinom istoimenom hit singlu. 'Thank U Next' je voćni i cvjetni miris koji sadrži malinu kao jednu od glavnih nota. Slatka i sočna nota maline daje mirisu zamamnu svježinu, dok cvjetne note ruže i kokosa daju senzualan i ženstven dodir. Ovaj parfem je savršen za mlade žene koje traže voćni, ali romantičan miris.

 | Autor: PR PR Foto: PR, 'Thank U Next', Ariana Grande, cijena: 49,72 eura

Možda vas zanima Ovaj začinsko-cvjetni pristupačni parfem iz dm-a miriše kao mnogo skuplji, luksuzni parfem Rubrika Beauty Beauty

Najbolji parfemi od jagode

'La Panthere', Cartier

'La Panthère' je elegantan i senzualan miris iz Cartiera koji savršeno hvata slatku notu jagode. Kombinacija jagode, gardenije i mošusa daje parfemu zavodljiv i ženstven miris. 'La Panthère' je bezvremenski klasik koji se može nositi i danju i navečer. Miris je intenzivan i dugotrajan tako da te suptilna nota jagode prati cijeli dan.

 | Autor: PR PR Foto: PR, 'La Panthere', Cartier, cijena: 104,00 eura

'Mon Paris', Yves Saint Laurent

'Mon Paris' je moderan i romantičan miris Yves Saint Laurenta koji kombinira voćnu svježinu jagode s drugim cvjetnim notama. Gornje note parfema čine jagoda, malina i bergamot, dok srčane note očaravaju jasminom i božurom. Bazne note pačulija i mošusa daju mirisu određenu dubinu i senzualnost. 'Mon Paris' je savršen pratilac za romantične večeri ili posebne prilike.

 | Autor: PR PR Foto: PR, 'Mon Paris', Yves Saint Laurent, cijena: 107,00 eura

'Daisy', Marc Jacobs

'Daisy' je poznati i popularni miris Marc Jacobsa koji impresionira svojom veselom i razigranom prirodom. Gornje note parfema čine svježe jagode, grejp i listovi ljubičice, dok srčane note zavode gardenijom i jasminom. Bazne note mošusa i vanilije daju mirisu toplu i nježnu notu. 'Daisy' je lagan i svjež miris savršen za ljeto. Odiše dobrim raspoloženjem i podsjeća na sunčane dane.

 | Autor: PR PR Foto: PR, 'Daisy', Marc Jacobs, cijena: 64,51 eura

Možda vas zanima Novi lukusuzni proizvodi su stigli u dm, poslije MAC kozmetike, sada imaju i Chanel parfeme Rubrika Beauty Beauty
Photo: PR

Komentari 0

Top ponuda

Tečaj €/kn: 7,53450