Beauty

Ljeto je idealno da isfuraš beauty 5 trikova Francuskinja i budeš tres chic

  • Opušteno i naoko nemarno premise su čuvenog francuskog stila , a kad smo opuštenije nego ljeti
  • Također, kod Francuskinja nikad nije mnogo šminke u igri, također savršeno za ljetni makeuo
  • Jedino je malo upitan nezaobilazan tuš za oči.  Ako ti je previše, čak i za večernji izlazak, slobodno ga zaobiđi

Francuskinje su pojam stila diljem svijeta, od toga kakvu odjeću obavezno imaju u ormaru do toga koliko su seksi, pa bi, kažu, od njih trebalo naučiti i kako zavoditi i voditi ljubav. Jednako tako je i s nekoliko jednostavnih trikova za kosu, šminku i nokte s kojima Francuskinje plijene na Azurnoj obali i uvijek imaju ono nešto... neopipljivo seksi. 

1. Mačkasti pogled 

 | Autor: Shutterstock/Instagram Shutterstock/Instagram

Tuš za oči i na plaži? Da, Francuskinje to vole i često nose, ali bez sjenila i s veoma neupadljivo našminkanim usnicama. Ako nas pitaš, posve su u pravu. Jer taj jednostavni trik oči čini upadljivima, blistavim. Za početnice idealni su eye lineri 'flomasteri' s mekim vrhom, dok su oni tekući za iskusnije žene mačke jer zahtijevaju dosta prakse.

 | Autor: PR/WhatsApp PR/WhatsApp

Primjeri: Essence (21,90 kuna), Maybelline (52,90 kuna), L'Oreal (71,90 kuna)

2. Kosa mora izgledati prirodno i spontano,

Cure s francuske rivijere vole nekomplicirane frizure, najbolje malo raskuštrane duge pramenove duge koje kao da su oblikovali morski valovi. To je najlakše postići sa solnim sprejem. Našpricaj kosu od početka vrata na dole i rukama je gnječi dok je sušiš da dobiješ prirodno kuštravi look. Možeš se i poigrati s maramom - koristi je umjesto trake za kosu ili je upleti oko pletenice na vrhuglave. No, samo zdrava kosa je lijepa kosa i zato je redovito njeguj s maskama, naročito ljeti.

 | Autor: Shutterstock/Instagram Shutterstock/Instagram

3. Usne su prirodno crvene

One su superseksi i elegantne - šalju proturječnu poruku i zato su ključne za francuski chic. Ako naglasak stavljaš na svoja crvena usta, prvo usnice obrubi olovkom u boji kože, a onda nanesi ruž. Ako ga budeš nanosila kistom, trajat će duže. Uz ljetne dane i noći predivno pašu prozračni i sjajni tonovi jagode. Uz takve usnice treba ti još samo malo maskare i možeš van!

 

 | Autor: PR/WhatsApp PR/WhatsApp

Primjeri: Catrice (31,90 kuna), Maybeline (59,90 kuna), L'Oreal (92,90 kuna)

4. Svjež, blistavi ten

Francuskinja na moru uvijek želi izgledati svježe i da bi to postigla nikad ne koristi guste tekuće pudere već glossy fluid koji prikriva bore jer prelama svjetlo tako da postaju neprimjetne, a licu daje svježi sjaj. Preko ljeta možeš dodati i malo bronzera kao da te samo poljubilo sunce.

Možda vas zanima Vrijeme je za šoping! Osvoji poklon bon od 500 kuna i napuni vrećice! Rubrika Life&style Life&style

5. Nježna ružičasta za nokte

Mat ružičasta boja je ona koju biraju Francuskinje. Ta boja ističe preplanuli ten, a dovoljno je prirodna da se lako kombinira sa svim mogućim bojama odjeće i obuće. 

 

 | Autor: PR/WhatsApp PR/WhatsApp

Primjeri: Catrice (21,90 kuna), Alessandro (59,90 kuna), Essie (75,90 kuna)

 

Što smo naučili od Francuskinja? Ljepota je u jednostavnosti i sponatnosti!

 

Photo: Shutterstock/Instagram

Komentari 0