Beauty
lip stain

Lip stain je savršena zamjena za ruž koju obožavamo nositi ovog ljeta!

  • Ljeti posebno volimo nositi šminku koja se neće otopiti istog trena na vrućinama koje nam donosi toplo ljetno vrijeme
  • Postojana šminka koja će našoj koži dati lijepi sjaj tijekom ljetnih mjeseci ima prednost u našim kozmetičkim torbicama
  • Jedan od takvih proizvoda, koji će ostaviti dugotrajan pigment na našim usnama postojan cijeli dan, je lip stain!

Za vrijeme ljeta i visokih temperatura koje nam ovo godišnje doba donosi, većina nas na lice želi nanositi što manje proizvoda. Nosimo jednostavnije make up lookove koji imaju manje šanse potpuno se otopiti na ljetnom suncu.

Tražimo prave ljetne saveznike u make up proizvodima s kojima će naša šminka biti postojana tijekom cijelog dana. U posljednje vrijeme posebno popularan predstavnik s takvim karakteristikama je lip stain. 

Lip stain je savršen izbor za make up usana ljeti

Klasičan ruž i sjajila mnoge su beauty influencerice odlučile zamijeniti ovim proizvodom koji ima teksturu tekućeg ruža te iznimnu postojanost i pigmentiranost boje tijekom cijelog dana! Za razliku od drugih proizvoda koji garantiraju postojanost, lip stain neće isušiti tvoje usne, već će ih ostaviti hidratiziranima.

Lip stain odlična je kombinacija pigmentiranosti ruža i praktičnosti balzama za usne, a u nastavku ti donosimo izbor nekoliko najboljih lip stainova koje ćeš obožavati nositi na usnama ovog ljeta!

Fenty Beauty Poutsicle Hydrating Lip Stain

Popularni lip stain brenda Fenty Beauty nanosi se poput sjajila i ostavlja predivne, nježne nijanse boja na tvojim usnama. Uz lako nanošenje i postojanu boju zbog inovativne formule sa skvalanom, ovaj će lip tint tvoje usne ostaviti i jako hidratiziranima.

lip stain | Autor: Fenty Beauty Fenty Beauty Fenty Beauty lip stain

Fenty Beauty Poutsicle Hydrating Lip Stain, 235 kn, nijansa Strawberry Sangria

Dior Addict Lip Tint

Ova Dior tinta intenzivne boja stapa se s usnama u polumat završnoj obradi, a njena postojanost boje je čak 12 sati! Ugodna formula Dior Addict lip tinta nanosi se na usne bez osjećaja težine te pojačava prirodnu boju usana. Formula je obogaćena i uljem trešnje koje njeguje usne te ih hidratizira tijekom cijelog dana. 

lip stain | Autor: Douglas Douglas Dior lip stain

Dior Addict Lip Stain, 315 kn, nijansa Natural Peach

crveni ruž za usne Možda vas zanima Kako odabrati nijansu crvenog ruža koja će se savršeno slagati s tonom kože Rubrika Beauty Beauty

Yves Saint Laurent Vernis a Levres Water Stain ruž za usne

Vernis a Levres Water Stain iz YSL Beauty tvojim će usnama pružiti predivnu vodenastu blistavost samo jednim nanošenjem! Njegova inovativan i sjajna formula obogaćena je s 40% vode što će tvojim usnama pružiti izniman dugotrajan sjaj.

lip stain | Autor: Douglas Douglas YSL lip stain

YSL Vernis a Levres Water Stain, 295 kn, nijansa Nude Underwater

Benefit Cosmetics BeneTint Lip & Cheek Stain Mini Toner za usne i lice

BeneTint proizvod je brenda Benefit Cosmetics izvorno kreiran još 1970-ih te već desetljećima uživa kultni status. Obožavaju ga vizažisti i beauty stručnjaci diljem svijeta, a njegova postojanost, lagana prozirna boja te svestranost, budući da ga možeš koristiti na usnama, ali i na obrazima, zasigurno će te oduševiti!

lip stain | Autor: Douglas Douglas Benefit lip stain

Benefit Cosmetics BeneTint Lip & Cheek Stain Mini Toner, 159 kn

Clarins Water Lip Stain

Jedinstvena tekstura ovog lip staina ima rashlađujući učinak te glatko klizi po usnama, prilagođava se njihovoj nijansi i nježno ih naglašava. Formula je obogaćena malinama i aloe verom koji će osigurati hidrataciju usana te ih nahraniti. Na usnama ostavlja baršunasti mat finiš koji se tijekom dana neće preslikavati.

lip stain | Autor: notino.hr notino.hr Clarins lip stain

Clarins Water Lip Stain, 163,90 kn, nijansa Rose Water

Charlotte Tilbury Tinted Love

Tinted Love još je jedan lip tint, brenda Charlotte Tilbury, koji se može koristiti i na obrazima! Ovaj 2-u-1 proizvod odlično će ti poslužiti za minimalan, ali lijep make up. Formula je obogaćena hijaluronskom kiselinom koja hrani i hidratizira kožu te hranjivim vitaminom E. Meke i lijepe usne možeš ostvariti ovim lip tintom dostupnim u pet nijansi sa svježim finišem, poput satena.

lip stain | Autor: charlottetilbury.com charlottetilbury.com Charlotte Tilbury lip stain

Charlotte Tilbury Tinted Love, 240 kn, nijansa Pink Petal

Lancôme L'Absolu Lacquer 

Tekući ruževi  za usne iz ove linije dostupni su u 18 nijansi. Njihova lagana tekstura ostavlja neodoljivu boju na usnama te usnama pruža hidrataciju i visoki sjaj. Precizni aplikator omogućuje jednostavno i brzo nanošenje.

lip stain | Autor: Douglas Douglas Lancôme lip stain

Lancôme L'Absolu Lacquer, 249 kn, nijansa Nuit & Jour

TikTok beauty trikovi Možda vas zanima 5 beauty trikova s TikToka koji nam stvarno mogu olakšati make up rutinu Rubrika Beauty Beauty  
 
Photo: Instagram @benefitcosmetics

Komentari 0