Beauty
Lily Collins

Lily Collins pokazala najcool frizuru 2023. - totalno u stilu Francuskinja

  • Odvažna i elegantna nova frizura zvijezde serije 'Emily u Parizu' već je jedna od najpopularnijih frizura ove godine
  • Novu frizuru Lily Collins nazivaju 'french step cut' odnosno stepenasta frizura u stilu Francuskinja
  • Riječ je o šik i razigranom stilu šišanja, idealnom za sve koji vole često mijenjati frizure

Lily Collins postaje sve odvažnija kada je u pitanju promjena frizure. Glumica tradicionalno voli duge valove, ali nedavno je, u skladu sa svojom ulogom u 'Emily u Parizu', debitirala s francuskim šiškama i pokrenula trenutačni trend.

Lily ne želi počivati na lovorikama, nego je još više inspirirala francuske djevojke s novom frizurom koja je nazvana 'french step cut'.

zalizana kosa Možda vas zanima Još jedan TikTok trik za savršenu frizuru - ovaj put s koncem za zube Rubrika Beauty Beauty

Frizer Lily Collins, Gregory Russel, podijelio je njenu novu frizuru na svojoj Instagram stranici. Frizura je šik i razigrana u isto vrijeme. Na snimkama na društvenim mrežama može se vidjeti kako glumica ima duge šiške i izuzetno jak slojeviti rub koji pada u razini obraza. Ovaj izgled svakako je velika promjena za zvijezdu, a frizeri ga hvale karakterističnim francuskim stilom.

Najbolji dio je što se frizura može stilizirati kako god želiš, a frizeri kažu da izgleda sjajno kada se nosi u repu ili punđi.

Zbog mnoštva mogućnosti, 'french step cut' će izvrsno stajati svima koji vole mijenjati frizure (dakle, gotovo svima). Slojevito šišanje laska svim oblicima lica, jer se pramenovi dužinom mogu prilagoditi prema obliku lica. Oooh-la-la!

 | Autor: @lilyjcollins @lilyjcollins

Držimo korak s Lilynim stilom u trećoj sezoni serije 'Emily u Parizu' i već se veselimo četvrtoj sezoni Netflixove fenomenalne serije. (Nikada ne može biti previše epizoda.)
Premda još uvijek imamo nekoliko pitanja nakon finala druge sezone, a imat ćemo ih još više, sigurni smo, sa završetkom treće sezone postoji jedno jamstvo za četvrtu sezonu: Što god Emily Cooper radila, radit će to u stilu.

 | Autor: @lilyjcollins @lilyjcollins

Još u siječnju 2022., nakon premijere druge sezone serije, serija 'Emily u Parizu' je produžena i to odmah na treću i četvrtu sezonu u isto vrijeme. Premda su Netflixove serije, čak i one koje su bile relativno dobro prihvaćene, poznate po tome što se naglo otkazuju nakon samo jedne ili dvije sezone, možeš biti mirna znajući da ćemo zajamčeno gledati i četvrtu sezonu. 

bob frizura Možda vas zanima Bob je šarmantna frizura koja ne izlazi iz mode, a ovih 8 verzija uvijek izgledaju chic Rubrika Beauty Beauty
Photo: @lilyjcollins

Komentari 0