Beauty

Legendarni Elizabeth Arden Green Tea dobio je najnovije mirisno izdanje s notama kokosa

  • Najnoviji Elizabeth Arden Green Tea Coconut Breeze je povoljan ljetni miris koji će svi htjeti isprobati
  • Čini ga mješavina citrusnih, cvjetnih i voćnih nota koje će svakoga u trenu transportirati na tropski otok
  • Cijena mu je 26 eura za bočicu od 100 mililitara, a znamo i gdje ga možeš kupiti
  • Pročitaj više: Novi Le Labo parfem sadrži note lavande kakve dosad još nismo osjetile

Brend Elizabeth Arden poznat je po kreiranju očaravajućih mirisa koji pričaju priču i vode nas na pravo osjetilno putovanje. Njihov Green Tea miris je uistinu postigao legendarni status i brojne žene diljem svijeta se ne mogu zasititi hranjive i mirisne Green Tea kreme za tijelo s medom, kao ni Green Tea toaletne vode. Najnoviji dodatak kolekciji je Green Tea Coconut Breeze toaletna voda koju čini mješavina citrusnih, cvjetnih i voćnih nota koje će svakoga u trenu transportirati na neki idiličan tropski otok. Ovaj miris je nova verzija klasičnog Elizabeth Arden Green Tea, koji je stavio note kokosa u središte pozornosti.

 | Autor: Elizabeth Arden Elizabeth Arden Foto: Elizabeth Arden

Možda vas zanima Neki se špricaju parfemom prije spavanja - zašto i ima li to uopće smisla? Rubrika Beauty Beauty

Elizabeth Arden Green Tea Coconut Breeze je povoljan ljetni parfem koji će svi htjeti isprobati

Green Tea Coconut Breeze je osvježavajuća mješavina akorda “mesa” slanog kokosa, kokosove kore, akorda zelenog čaja, karmaflora, bijelog jantara, mošusa i akorda hrastove mahovine. Miris se otvara svježe napuknutim, otvorenim plodom kokosa koji je do vrha ispunjen nektarom, pružajući osjećaj tropa. Srce mirisa leži u akordu zelenog čaja, prepoznatljivom elementu Elizabeth Arden mirisa, koji nudi čistu svježinu. Donje note bijelog jantara, mošusa i akorda hrastove mahovine dodaju toplinu i zemljanu notu mirisu, te ga čine zaokruženim proizvodom.

Green Tea Coconut Breeze je energizirajući miris koji budi osjetila. Citrusne, cvjetne i voćne note djeluju skladno stvarajući tropsku mirisnu atmosferu i pružajući nam osjećaj kao da smo u raju. Ovaj miris je savršen za one koji žele nositi dašak ljeta nositi sa sobom, bez obzira na to gdje se nalazili. On je poput najljepšeg bijega od svakodnevice.

 | Autor: Elizabeth Arden Elizabeth Arden Foto: Elizabeth Arden

Možda vas zanima Parfemi s mliječnim mirisnim notama možda zvuče čudno, ali su prefini, bogati i kremasti Rubrika Beauty Beauty

Pakiranje parfema također je inspirirano tropskim krajevima

Ostajući vjeran temi, pakiranje Green Tea Coconut Breeze odražava tropsku i osvježavajuću vibru mirisa. Bočica dolazi u divnoj zeleno plavoj boji, sličnoj originalnom Green Tea mirisu, što joj daje prepoznatljiv izgled. No, Coconut Breeze izdanje se ističe svojim tropskim naglascima, što ga čini izvrsnim dodatkom svakoj kolekciji parfema.

 | Autor: Elizabeth Arden Elizabeth Arden Foto: Elizabeth Arden

Elizabeth Arden Green Tea Coconut Breeze divna je tropska verzija klasičnog Green Tea mirisa, ali s preokretom. Dodatak nota kokosa i mješavina citrusnih, cvjetnih i voćnih elemenata čine ga osvježavajućim mirisom koji trenutno podiže raspoloženje. Bilo da si obožavateljica Elizabeth Arden Green Tea mirisa ili tražiš nešto novo za nadolazeću ljetnu sezonu, Green Tea Coconut Breeze vrijedi isprobati. Možeš ga nabaviti na linku po cijeni od 26 eura za bočicu od 100 mililitara.

Možda vas zanima Jednom kad ga probaš, nećeš prestati nositi ovaj nostalgični parfem koji je poput ljetovanja iz '90-ih u bočici Rubrika Beauty Beauty
Photo: Instagram @emmahoareau

Komentari 0