Beauty
L'Orèal x Elie Saab kolekcija

L'Oreal x Elie Saab: nova luksuzna dizajnerska kolekcija osim izgledom osvaja i pristupačnom cijenom

  • Nakon uspješne suradnje s francuskom dizajnericom Isabel Marant, kozmetička kuća L'Oreal se odlučila na suradnju s još jednim poznatim kreatorskim imenom
  • Ovoga puta spojili su se s libanonskim dizajnerom Elijem Saabom, a rezultat je limitirana kolekcija pristupačne cijene nazvana "Power of Grace"
  • Kolekcija je sastavljena od palete s devet sjenila, maskare te po četiri ruža i sjajila, a odlikuje je elegantno pakiranje koje osvaja na prvi pogled

Libanonski modni kreator Elie Saab nadaleko je poznat po raskošnim toaletama i bajkovitim haljinama, a njegove elegantne kreacije učestalo imamo priliku vidjeti i na nekima od najprestižnijih crvenih tepiha na svijetu.

Među damama koje rado nose kreacije s njegovim potpisom nalaze se Angelina Jolie, Emma Stone, Jennifer Lopez, a mnogi još uvijek pamte bordo haljinu u kojoj je Halle Barry primila svog Oskara. Ista je u više navrata uvrštena među najljepše oskarovske haljine svih vremena, a prisjetiti je se možeš upravo ovdje.

No, naša današnja tema ipak nije vezana uz rad Elia Saaba u modnoj, već njegov iskorak ka beauty industriji. U suradnji sa slavnom francuskom kozmetičkom kućom L'Oreal nastala je kolekcija nazvana "Power of Grace".

Maskara Možda vas zanima 5 maskara do 100 kuna koje osvajaju društvene mreže. Jesi li ih već isprobala? Rubrika Beauty Beauty

Glavna zvijezda kolekcije je paleta sjenila sastavljena od devet svjetlucavih nijansi, a tu su joj još i maskara, četiri ruža za usne i tri sjajila za usne. Ova kolekcija je već na samom predstavljanju stekla laskavoj nadimak "haute couture nude kolekcija".

"Moj je cilj oduvijek bio da se žene osjećaju lijepo, a ova kolekcija omogućava mi da se ovaj niz proizvoda donesem u živote žena kako bi osjećale više samopouzdanja i elegancije u svakodnevnom životu", kazao je libanonski dizajner o spomenutoj suradnji.

L'Orèal x Elie Saab kolekcija | Autor: Pr/Foodballerka Pr/Foodballerka L'Orèal x Elie Saab kolekcija

Puder za suhu kožu Možda vas zanima Puderi za suhu kožu: odabrali smo 6 favorita koji divno ujednačuju ten i istovremeno njeguju Rubrika Beauty Beauty

Kolekcija je na tržištu postala dostupna 6. svibnja, a pojedine primjerke već sada možeš nabaviti u online prodaji. Tako je na stranici notino.hr maskara dostupna po cijeni od 78,55 kuna, dok je za i ruž i sjajilo potrebno izvoditi 79 kuna. Očekujemo kako će uskoro cijela kolekcija biti dostupna i u drogerijama.

Photo: Pr/Foodballerka

Komentari 0