Beauty

Kreće ekskluzivna Ordinary platforma na kojoj možemo kupiti najnovije proizvode i prije nego što izađu

  • Jedan od omiljenih kozmetičkih brendova, The Ordinary, najavio je zanimljive novitete - osim što s novom godinom stižu novi proizvodi, uskoro s radom kreće i ekskluzivna The O.Lab platforma
  • The Ordinary je brend dobro poznat po kvalitetnim proizvodima koji se, osim učinkovitosti, mogu pohvaliti i prihvatljivim cijenama
  • Puno je proizvoda ovog brenda dosad postalo viralno, a sličan bi scenarij mogao zadesiti i najnoviji proizvod za čišćenje lica

Tijekom posljednjih nekoliko godina, The Ordinary nam je servirao mnoštvo fantastičnih proizvoda za njegu lica, a ni nadolazeće 2023. neće biti drugačije. Ono što je najuzbudljivija vijest je da uskoro s radom kreće ekskluzivna platforma The O.Lab, najavljena  kao omiljeno beauty odredište za pristupačne i učinkovite preparate za njegu kože, a gdje će u središtu pozornosti biti revolucionarne formule koje redovito i apsolutno zasluženo privlače našu pažnju. Uz The O.Lab, brend će u novoj godini lansirati i šest novih proizvoda i vjerujemo da nismo jedini koji ih jedva čekamo isprobati.

 | Autor: Instagram @hashtag_legend Instagram @hashtag_legend

Možda vas zanima Što je točno niacinamid i zašto je važan za kožu? Rubrika Beauty Beauty

Razlog ogromnog rasta The Ordinary zajednice zasigurno leži u poznavateljima njege kože koji iza brenda stoje te odličnim proizvodima dostupnima po pristupačnim cijenama, no ono po čemu će najavljena platforma biti posebna je uzimanje u obzir proizvoda koje su vjerni obožavatelji brenda osobno tražili putem društvenih mreža, a koji će sadržavati formule koje se fokusiraju na ono od brenda najtraženije. Uz to, pristupanje platformi omogućit će nam pristup određenim proizvodima koji će se moći kupiti isključivo tamo, ali i značajno ranije nego što će ih moći kupiti ostatak svijeta.

 | Autor: The Ordinary The Ordinary

Nakon što se prijavimo na platformu, primit ćemo link za kupnju prvog od mnogih dolazećih proizvoda - novog Glucoside pjenastog sredstva za čišćenje koje će službeno izaći tek 9. ožujka 2023., ali će se prijavom na The O.Lab platformu dobiti jednokratna i  ekskluzivna prilika da ga se kupi prije svih ostalih već 9. prosinca.

Možda vas zanima Kultni brend Embryolisse konačno dostupan i u Hrvatskoj Rubrika Beauty Beauty

Svim ljubiteljima ovog brenda jasno je što lansiranje ovog proizvoda znači. Naime, otkako brend postoji, postojalo je samo jedno sredstvo za čišćenje - The Squalane Cleanser, meko, hranjivo sredstvo za čišćenje koje je pritom intenzivno hranilo kožu, a ovaj novi proizvod upravo je suprotan. Potpuno drugačije konzistencije, ovaj je proizvod odlična opcija za sve one koji imaju masniju kožu. Njegov nježan pristup održava barijeru vlažnosti kože, a što ga čini izvrsnim za hladnije mjesece, dok pametna nekomedogena formulacija obećava poboljšanje čistoće i teksture kože tijekom vremena kako bi joj se povećao sjaj.

 | Autor: The Ordinary The Ordinary

Dakle, za sve zaljubljenike u dvostruko čišćenje (a što mi definitivno jesmo), s ovim je novim sredstvom Božić definitivno stigao ranije. A ako bude kvalitetom imalo sličan ostatku proizvoda ovog brenda, sumnjamo da će biti razočaranih. 

Photo: Instagram @tiendaenlinea02

Komentari 0