Beauty

Ordinary serum za rast trepavica zaludio je TikTok, košta stotinjak kuna, a rezultati su božanstveni

  • Serumi za trepavice iznimno su popularni posljednjih godina, a nakon što su dugo vremena imali paprene cijene, napokon smo dobili i puno pristupačniju varijantu
  • Ordinaryjev serum sadrži imspresivne sastojke koji su se do sada mogli naći samo u najskupljim proizvodima 
  • Zahvaljujući nevjerojatnim rezultatima, proizvod je u kratkom vremenu postao viralan na TikToku 

Brend 'The Ordinary' promijenio je industriju ​​ljepote svojim formulama visoke učinkovitosti dostupnima po izuzetno prihvatljivim cijenama, a svako nas malo oduševe nekom inovacijom. Posljednja u nizu je serum za obrve i trepavice, osmišljen da trepavice i obrve učini gušćima, punijima i zdravijima, a zahvaljujući nevjerojatnim rezultatima uspio je postati viralan na TikToku.

Možda vas zanima Beauty guruica Robin Evans otkriva kako obrve kao u J. Lo napraviti kod kuće Rubrika Beauty Beauty

Ordinary Multi Peptide Lash & Brow Serum košta svega stotinjak kuna (14,50 USD), a kao što mu i samo ime govori, sadrži impresivnu liniju peptida – neobičnih lanaca aminokiselina koji tvore proteine ​​koji su našim trepavicama potrebni za rast, duljinu i sjaj, a koji su prepoznati kao najkorisniji u serumima ovog tipa, uključujući biotinoil tripeptid-1 i oktapeptid-2 (koji se nalaze u Revitalashu) i pantenol (koji se nalazi u Grandeovom serumu za trepavice).

 | Autor: The Ordinary The Ordinary The Ordinary, Multi-Peptide Lash and Brow Serum (111,80 kn)

U videu TikTokerice Lizzie DuFault koji je prikupio više od šest milijuna pregleda, mogu se vidjeti nevjerojatni rezultati nakon četiri mjeseca korištenja seruma – ultraduge, lepršave trepavice, a mnogi su se u komentarima složili da ovaj proizvod doista ima supermoći, rekavši kako su i sami primijetili ogromnu razliku i to nakon svega mjesec dana korištenja proizvoda.

@lizziedufault #greenscreen ♬ F R E K im a movie i should be on replay - emm.

Ashley Leiz u svojem je videu podijelila vlastito iskustvo rekavši da je počela primjećivati ​​da joj sitnije dlačice u kutu oka izgledaju duže te da se nada da će u trećem mjesecu korištenja razlika biti još veća.

@ashleyleiz Replying to @hibianxa the long awaited 2nd month update! #theordinary #theordinaryserum #theordinarylashserumresults #lashserum #lashgrowth #greenscreen ♬ CUFF IT - Beyoncé
Možda vas zanima Za ovaj je serum za povećanje usana postojala lista čekanja. Sada ponovno je dostupan i dolazi u 7 novih boja Rubrika Beauty Beauty

Zanimanje za serume za trepavice eksplodiralo je u posljednjih nekoliko godina, a nešto što se pojavilo kao niche proizvod iznimno visokih cijena koji su si tek rijetki mogli priuštiti, napokon je postalo dostupno gotovo svakome. Ordinaryjev serum otišao je još jedan korak dalje pruživši, od svega dosad predstavljenog u ovoj kategoriji, proizvod koji je bez imalo dvojbe najbolji mogući kada se gleda omjer cijene i kvalitete, odnosno postignutih rezultata.

Photo: Instagram @sellmakasumoviq

Komentari 0