Beauty
Kultni brend Embryolisse konačno dostupan i u Hrvatskoj Kultni brend Embryolisse konačno dostupan i u Hrvatskoj Kultni brend Embryolisse konačno dostupan i u Hrvatskoj Kultni brend Embryolisse konačno dostupan i u Hrvatskoj Kultni brend Embryolisse konačno dostupan i u Hrvatskoj Kultni brend Embryolisse konačno dostupan i u Hrvatskoj Kultni brend Embryolisse konačno dostupan i u Hrvatskoj 1/9 Kultni brend Embryolisse konačno dostupan i u Hrvatskoj Kultni brend Embryolisse konačno dostupan i u Hrvatskoj

Kultni brend Embryolisse konačno dostupan i u Hrvatskoj

Znate li što je zajedničko Kim Kardashian, Scarlett Johansson, Lady Gagi i Ariani Grande? Sa zadovoljstvom ćemo Vam otkriti – to je Embryolisse Lait-Crème Concentré!

Temeljita hidratacija i izvrsna baza za šminku koja je pogodna te dermatološki ispitana za sve tipove kože, uključujući i osjetljivu... Sve to sadržano je u jednom proizvodu, u Lait-Crème Concentré brenda Embryolisse koja se u prosjeku proda svakih 13 sekundi.

Ova se krema može nanositi ujutro sama jer koži daje zdravi sjaj, a idealna je i kao podloga za šminku. Također se može koristiti navečer zbog svojih hranjivih i hidracijskih svojstava ili ju možete nanijeti kao pjevačica i glumica Lady Gaga koja ju koristi kao masku koju potom ukloni s lica.

Nabrojali smo samo neke od poznatih osoba koje se godinama koriste ovom kremom za kožu lica, a kada bismo naveli sve, uključujući i najbolje svjetske vizažiste, popis ne bismo tako lako dovršili.

 | Autor: Embryolisse Embryolisse

Ako želite Vašoj koži pružiti snažnu hidrataciju koja ostavlja lagan i podatan osjećaj na koži, neovisno koji je tip Vaše kože, Lait-Crème Concentré (30 ml – 77,78 kn) krema je baš za Vas. Ako ste skloniji drugačijim proizvodima za njegu, poput emulzija (75 ml – 147,78 kn) i fluida (75 ml – 77,78 kn), Embryolisse Vam nudi i to. Za ljubitelje prirodne kozmetike preporučujemo Hydra-Cream Light (40 ml – 117,78 kn), odnosno laganu kremu za intenzivnu i dugotrajnu hidrataciju normalne i mješovite kože lica s 95% sastojaka prirodnoga podrijetla ili prethodno spomenutu Filaderme Emulziju s čak 99% sastojaka prirodnoga podrijetla.

 | Autor: Embryolisse Embryolisse

Također, među preparatima za čišćenje lica možete birati između mlijeka-pjene (200 ml – 107,78 kn) te mlijeka za vodootpornu šminku (200 ml – 117,78 kn), micelarnog losiona (250 ml – 87,78 kn) te tonizirajuće vodice (200 ml – 107,78 kn). Od linije Artist Secret bismo istaknuli bezbojni booster za trepavice i obrve (6,5 ml – 177,78 kn) s 96 % sastojaka prirodnoga podrijetla koji potiče rast i gustoću te Embryolisse Radiant Eye Stick (4,5 g – 116,44 kn) za smanjenje tamnih krugova i natečenosti.

 | Autor: Embryolisse Embryolisse

Ovaj brend svakako zaslužuje pažnju jer su sastojci pažljivo birani kako bi Vaša koža dobila dašak luksuzne i obilne njege. Kao što sam brend ističe, naglasak je na jednostavnosti i kvaliteti, što samo ide u prilog francuskomu šiku i neopterećenosti kojima se divimo.

Sjajna vijest je da su Embryolisse proizvodi sada dostupni u sljedećim prodavaonicama: Ljekarna Splitsko-dalmatinske županije City Centar One Split, Vitapharm u ul. Dragutina Domjanića 18 u Zagrebu, te u ljekarni Vaše zdravlje u Gundulićevoj ul. 15 u Zagrebu. U ostalim ljekarnama proizvodi su dostupni na upit. Stoga ne morate brinuti ako ste u ovom trenutku na odmoru na jadranskoj obali jer su Vam Embryolisse proizvodi na dohvat ruke. Ako ste, pak, ljubitelj kupovine putem interneta, naručiti možete na https://mojaljekarna.hr/.

Photo: Shutterstock