Beauty

Kosa Sonje Kovač je zašivena?! Kako se i zbog čega to radi?

  • Jedan od naših najpoznatijih frizera i vlasnik Salona Franić, Zvonimir Franić, je nedavno pokrenuo vlastiti youtube kanal
  • Na njemu će objavljivati razne tutorijale, savjete i trikove, a u tome će mu pomoći i brojne hrvatske zvijezde
  • Prva od njih je bila influencerica Sonja Kovač koja se podvrgnula 'šivanju kose'

Zvonimir Franić, jedan od najboljih hrvatskih frizera i vlasnik zagrebačkog salona Franić, odlučio je pokrenuti vlastiti youtube kanal. Na njemu će redovito objavljivati razne tutorijale, savjete i trikove, a nerijetko će mu se na kanalu pridružiti i brojne hrvatske zvijezde koje su mu redovite klijentice.

Možda vas zanima Žene su nam otkrile: ''Bila sam ljubomorna na cure koje imaju lijepu i glatku kožu'' Rubrika Beauty Beauty

Na taj se korak odlučio nakon raznih upita klijentica i sljedbenika na društvenim mrežama, a u prvom tutorijalu gdje je klijentici palio kosu svijećom je u kratkom roku prikupio više od 20 tisuća pregleda. Od domaćih je zvijezda influencerica Sonja Kovač imala čast prva gostovati na njegovom kanalu. Ova se zgodna plavuša zaželjela ekstra dugačke kose zbog koje je Zvonimir morao primijeniti posebnu tehniku šivanja kose koja je vrlo popularna u Hollywoodu: 

 

„Sonja je veliki obožavatelj duge kose i ne voli se šišati. Look koji smo predstavili u ovom video je zapravo najtraženiji look ove sezone – wavy crimped hair, a ova je tehnika iznimno popularna u Hollywoodu. Šivanje kose zvuči dosta apstraktno, ali je dosta jednostavno i daje vrhunski rezultat“, objasnio je Zvonimir koji u videu detaljno objašnjava kako se kosa priprema za ovakvu frizuru i kako se ekstenzije najbolje mogu ušiti. 

 | Autor: PR/WhatsApp PR/WhatsApp Sonji ovo zasigurno neće biti jedino gostovanje na ovom kanalu. „Obožavam raditi sa Zvonimirom jer se uvijek trudi donijeti svježe trendove u Hrvatsku i biti inovativan. Meni je to, kao beauty bloggerici, iznimno važno. Snimanje je bilo prezabavno, kao i svaki susret sa Zvonimirom, tako da jedva čekam neki novi zajednički video“, objasnila je Sonja. I mi jedva čekamo!

 | Autor: PR/WhatsApp PR/WhatsApp

Možda vas zanima Masna kosa: u pet dana možeš 'istrenirati' svoju kosu da se manje masti Rubrika Beauty Beauty
Photo: Instagram/Zara

Komentari 0