Beauty

Kosa, nokti, make up – trendovi koji će obilježiti godinu

  • Voliš lijepo izgledati i intenzivno pratiš beauty trendove? Imamo pravu poslasticu za tebe!
  • Na Zagrebačkom velesajmu i ove se godine održava najveći sajam ljepote - Beauty&Hair Expo Zagreb 2022
  • Provjeri koji će beauty trendovi dominirati u 2022. i saznaj što te sve očekuje na ovogodišnjem sajmu ljepote

Proteklu godinu upamtit ćemo po trendu staklenaste kože koji se proširio iz Koreje, monokromatskom make up-u, čupavim obrvama, frizurama iz 60-ih i metalik noktima, a u jednako uzbudljivom tonu nastavljamo i 2022. godinu. U mjesecima pred nama očekuje nas pregršt genijalnih beauty trendova koje ćeš poželjeti isprobati prvom prilikom. Izdvojili smo četiri na koja trebaš obratiti pažnju, ukoliko želiš biti u trendu...

1. Kosa i make up jarkih boja

Prirodni look je sasvim OK, no čini se da je mnogima pomalo dosadio. Jarke boje i odvažni look dominirat će u mjesecima pred nama, kako na kosi, tako i make up-u. Pokušaj svoju crnu olovku za oči zamijeniti plavom, a uobičajeni nude ruž vedrom ružičastom nijansom.

2. Krioterapija

Legenda kaže da je ruska carica Katarina Velika svakodnevno zaleđivala svoju kožu, a ako je to istina, carica je definitivno bila ispred svog vremena. Masaža lica raznoraznim beauty alatima svježe izvađenim iz zamrzivača ima niz prednosti - umiruje kožu i potiče cirkulaciju krvi sužavanjem krvnih žila, što pomaže smirivanju upale i natečenosti. Sve što trebaš napraviti jest lagano kliziti ledenim beauty pomagalom preko očišćenog i prethodno kremom ili serumom namazanog lica, kretajući se od sredine lica prema liniji kose.

3. Koža dupina

Za sve dame koje vole efekt mokre kože, imamo super vijesti - svježa, orošena koža bit će hit u 2022. Ovaj beauty trend koji postoji već nekoliko godina polako, ali sigurno je postao hit među trendsetericama. Cilj je kozmetikom postići sjajan, blistav i prirodan izgled kože, a to ćeš najbolje postići kombinacijom hidratantne preparativne kozmetike i dekorativne kozmetike koja ima sjajni finish, ne bi li postigla efekt staklenaste, glatke kože poput kože dupina. 

4. Proljeće na noktima

I ove ćemo godine obožavati pastelne nijanse koje, kada su manikure u pitanju, uvijek dobro prolaze. Posebno tražene bit će nježno ružičasta i općenito nude nijanse, dok će od intenzivnijih boja prevladavati tropska zelena. U modu na velika vrata vraća se i francuska manikura (po mogućnosti s malo boje), a kad je oblik noktiju u pitanju, sve više žena će se okrenuti ''stiletto'' noktima.

Ovo je tek mali dio trendova koji nas očekuju u nadolazećim mjesecima, a predlažemo da ostatak otkriješ na ''must be'' beauty događaju sezone - Beauty&Hair Expo Zagreb 2022. Najljepši sajam Zagrebačkog velesajma ponovno otvara svoja vrata zaljubljenicima u ljepotu, od 4. do 6. ožujka, pa obavezno zapiši ove datume u svoj kalendar.

Stručnjaci iz kozmetičke i hairstyle industrije dijelit će svoje bogato iskustvo i odavati male tajne velikih make up i hair stručnjaka. Budi informirana i saznaj koji su trendovi tek pristigli iz svjetskih beauty središta. I naravno, ne zaboravi obnoviti svoju kozmetičku torbicu s novim proizvodima po povoljnim sajamskim cijenama.

 | Autor: Beauty&Hair Expo Zagreb Beauty&Hair Expo Zagreb

Industrija ljepote vrlo je dinamična i neprekidno se mijenja. Svake sezone lansira obilje noviteta, zato je Beauty&Hair Expo Zagreb ''it'' mjesto za nova saznanja i korisne informacije koje će prisutni stručnjaci rado podijeliti s tobom.

Bogat popratni program

Sajam Beauyt&Hair Expo Zagreb uz izlagački dio uvijek nudi i kvalitetan edukativan program. Subota je rezervirana za Beauty&Business cjelodnevnu konferenciju čiji naglasak je na izvrsnosti kvalitete pruženih usluga te načinima kako dobro i profesionalno voditi posao u beauty industriji. Uz revije frizerskih i make up radova učenika strukovnih škola te natjecanje u nail art dizajnu, održat će se i atraktivan Hair Show.

Beauty noviteti, sajamski popusti i savjeti

Ako želiš učiniti nešto korisno za sebe, upoznati se s novim beauty proizvodima, dobiti besplatne kozmetičke savjete, saznati novitete iz područja dekorativne i preparativne kozmetike, najnovije trendove u šišanju i bojanju kose, iskoristiti povoljne sajamske cijene svih kozmetičkih proizvoda i usluga, obavezno posjeti najznačajniji  sajam ljepote u regiji. I ne zaboravi redovno pratiti web stranicu i društvene mreže gdje ćeš biti pravovremeno obavještena o svim predstojećim događanjima.

Radno vrijeme sajma je od 10.00 do 19.00 sati, a ulaz je slobodan.

 | Autor: Beauty&Hair Expo Zagreb Beauty&Hair Expo Zagreb

 

Photo: Shutterstock

Komentari 0