Beauty

Katke šiške su ponovno u modi. Slavne dame već ih nose, no nisu baš za sve dobar odabir

  • Kada slavne dame 'isfuraju' pojedini trend, onda znamo da je to "to"
  • U žižu se vraćaju kratke šiške, a već ih nose Lady Gaga i Dua Lipa
  • Ako ih poželiš ošišati, ove informacije bi trebala znati o njima

Mikro šiške, poznati i kao 'baby bangs' novi su frizerski trend kojeg su rado prihvatile slavne dame. Pjevačica Dua Lipa pokazala ih je prilikom snimanja kampanje za Versace, od njih nije zazirala ni manekenka Bella Hadid, a glumica Meghan Fox je, doduše umjetne, prošetala crvenim tepihom Met Gale. Ubrzo je ovaj trend prihvatila i Lady Gaga, koja je na svojim društvenim mrežama predstavila frizuru inspiriranu izgledom legendarne Holly Golightly, zvijezde filma 'Doručak kod Tiffanyja'.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli Lady Gaga (@ladygaga)

Možda vas zanima Kako možeš sama ošišati šiške ili ispucale vrhove kao da si bila kod profesionalnog frizera Rubrika Beauty Beauty

Sasvim je jasno kako je riječ o frizuri na koju se neće odvažiti sve dame, već one kojima eksperimenti s kosom ne predstavljaju velik problem. Frizer James Pryce vjeruje da su kratke šiške savršen odabir za cool, samopouzdane žene. "Kratke šiše su odraz buntovništva i nisu za one slaba srca", istaknuo je za portal Glamour.

 | Autor: Instagram/@marianne_theodorsen Instagram/@marianne_theodorsen Dua Lipa i Bella Hadid

Najslavnije šiške su svakako Brigitte Bardot, a pogledaj koje tvom obliku lica savršeno pristaju Možda vas zanima Najslavnije šiške su one Brigitte Bardot, no kakve najbolje pristaju tvom obliku lica? Rubrika Beauty Beauty

Kratke šiške načelno najbolje pristaju osobama sa srcolikim licem. Nadalje, one najbolje pristaju sitnim licima, odnosno licima sa sitnijim nosom, ustima, jagodicama. Što se boje kose tiče, znatno više dolaze do izražaja ako je kosa tamnije boje. A kada govorimo o stiliziranju kose, 'baby šiške' će jednako dobro postajati uz bob frizuru, kao i kada dužu kosu svežeš u rep ili napraviš neurednu punđu.

Photo: Instagram/@marianne_theodorsen

Komentari 0