Beauty

Kako izgledaju nokti nakon šest godina gel manikure?

Akril i gel za nokte su u trendu. Međutim, tko godinama tako „sređuje“ nokte, može računati na teške posljedice

Amelia Perrin često je dobivala upite na Instagramu „kako uspijeva uvijek imati tako lijepe nokte?“. Odgovor: mlada žena je punih šest godina učestalo posjećivala profesionalne salone za manikuru. Međutim, svojim pratiteljima na društvenim mrežama sakrivala je – do nedavno – kako zapravo izgledaju njeni prirodni nokti ispod umjetnog sloja. 

Možda vas zanima Znamo trikove od kojih manikura dulje traje Rubrika Beauty Beauty
 

#nailsdid & i feel whole again 🌍

A post shared by beauty • fashion • luxelife (@ameliaperrin) on

 

something a lil different ✨

A post shared by beauty • fashion • luxelife (@ameliaperrin) on

Potom je odlučila pokazati što se krije ispod fasade i kako njeni nokti doista izgledaju. Ukratko: prestrašno! Svojim je fotografijama htjela upozoriti sve žene i poručiti im kako je dugotrajno korištenje umjetnih sredstava na noktima štetno. U njenom slučaju je dugotrajno korištenje gela potpuno uništilo njene nokte – izgledaju „poderano“, lomljivo, kao da ih je pokušala odgristi i iščupati zubima. 

Možda vas zanima Trendi nokti: Predstavljamo boje koje će vladati ove jeseni Rubrika Beauty Beauty

Neke druge korisnice društvenih mreža također su se odvažile pokazati svoja (loša) iskustva. Postale su fotografije uništenih noktiju – zahvaljujući dugogodišnjem nošenju umjetnih noktiju… 

Photo: Instagram @haileybieber
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7 dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7 te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Avatar AnnaRamovic

    AnnaRamovic

    Imala sam ih i ja 6 godina. Kada sam ih skinula moji nokti su bili lomljivi sto je i normalno,ali definitivno nisu ovako izgledali. U roku cca. mjesec dana opet su bili normalni odnosno ojacali su. Ovisi kakvi su vam ... prikaži još!
  • MašaDanteKika

    Ne znam što mi je degutantnije;ekstenzije ili umjetni nokti.
  • katarina08

    Ljudi moji, shvatite više onu poslovicu "CIJENA NE OPRAVDAVA KVALITETU." Što znači da ako je djevojka išla na nokte kod nekog tko radi za jeftine pare ne mora biti da joj taj netko to nije dobro napravio,i ja idem kod ... prikaži još!