Beauty 3600 prikaza 30. prosinca 2018.

Kako da ti ruž za usne traje cijelu noć - slijedi ovih 5 lakih koraka!

Instagram @haileybieber.

Ne možemo ni zamisliti make-up bez ruža za usne, a upravo je on najproblematičniji kada je dugotrajnost u pitanju. U nastavku donosimo kako u pet koraka možeš postići da traje cijelu večer...

Osim što treba biti efektan, večernji make-up treba biti i dugotrajan. No, kada je ruž u pitanju, imamo mali problem. Nerijetko nam se dogodi da ostanemo bez pola ruža već nakon što ispijemo nekoliko gutljaja pića u izlasku. Uostalom, tko još voli tragove od ruža na čašama?! Kako bi to izbjegla i kako bi ti ruž trajao baš cijelu noć u izlasku, trebaš slijediti sljedećih pet koraka:

Možda vas zanima... Najpopularniji ruž ove zime s trona je skinuo matirane ruževe Rubrika Beauty Beauty

1. korak: piling 

Kao što radimo piling na koži i tako je čistimo, isto trebamo učiniti i na usnama. Da, dobro si pročitala! Prvi korak u ovom procesu je ni više ni manje nego - piling! Pitaš se kako ga napraviti? Pa, zapravo veoma jednostavno. Sve što ti je potrebno je ultra meka četkica za zube koju trebaš smočiti vodom i njome blago izmasirati usne. Tako ćeš ukloniti ispucale dijelove koji ne izgledaju ni malo lijepo kada ih premažeš ružem.

2. korak: hidratacija

Nakon pilinga usne je potrebno dobro hidratizirati. Za to možeš koristiti običnu hidratantnu kremu, ali još bolja opcija je krema za područje oko očiju. Usne trebaš hidratizirati svakodnevno kako bi stalno bile meke, a time ćeš spriječiti i pucanje usana. 

 | Autor: instagram @janko_popovic_volaric instagram @janko_popovic_volaric

3. korak: primer

Do sada si već primijetila da je njega usana veoma slična (ili gotovo ista) kao njega kože, a isto je i s ovim korakom. Nakon kreme, poželjno je nanijeti primer za usne. Svrha ovog proizvoda i jest stvaranje podloge koja će cijeli make-up učiniti dugotrajnijim. Isto je i s ružem za usne. 

Možda vas zanima... Tamni podočnjaci? Ne uz ove profi-savjete za prekrivanje Rubrika Beauty Beauty

4. korak: olovka za usne

Sljedeći korak je olovka za usne. Poželjno je izabrati onu koja je za nijansu tamnija od tvoje prirodne boje usana. Zašto baš tu? Tako će ruž izgledati prirodno na usnama i postići ćeš najbolji efekt. 

 | Autor: Instagram @haileybieber Instagram @haileybieber

5. korak: ruž za usne

I, posljednji korak je ruž za usne! Pri odabiru ruža, bilo bi dobro da obratiš pozornost na one ruževe na kojima je istaknuto da su dugotrajni. Trebaš, pak, pripaziti da ne budu presuhi jer neće dobro izgledati na usnama. Nakon što naneseš jedan sloj ruža, nježno prisloni maramicu na usne i "poljubi" je, a potom nanesi još jedan sloj. 

 | Autor: instagram @janko_popovic_volaric instagram @janko_popovic_volaric

Možda vas zanima... Ne da ti se prati kosa? A da isprobaš ove jednostavne trikove za super efekt Rubrika Beauty Beauty

 

Komentari 0