Beauty
Bordo nokti

Kad govorimo o laku za nokte, bordo je ove godine nova crna. Ovih 10 manikura to dokazuje

  • Tamnocrvena, odnosno bordo boja mogla bi biti neopjevani heroj neslužbene jesenske palete boja
  • Bilo da se vidi na najnovijem paru čizama do koljena, chic kožnoj torbi ili kao ruž na usne, nijansa je nedvojbeno cool upravo u jesen
  • U manikuri za jesen ova je boja nekad bila alfa i omega, a onda je došla crna, pa čokoladna, pa tamno plava, pa siva... No ove se godine bordo vraća na velika vrata 

Brzo prosurfaj Instagramom ili TikTokom i vjerojatno ćeš primijetiti niz ideja za bordo nokte. To je zato što ta nijansa ima raspon i svestranost. Kao univerzalna boja idealna je za sezonske dizajne, ali možda ono što ovu nijansu čini najprivlačnijom, jest raznolikost podtonova s kojima se možeš poigrati, koji sežu od boje crnog vina i bobičastog voća do tamne čokolade, pa čak i daška espressa.

Bez obzira na to uključuje li tvoj omiljeni stil manikure ekstenzije u jedinstvenim oblicima ili jednostavno tvoju kraću dužinu noktiju, ova tamnocrvena nijansa lako će ti odgovarati. Nije tajna da je jesen vrijeme za prihvaćanje tamnije palete boja, ali ako želiš promijeniti stvari s tipičnih crnih ili smeđih noktiju, bordo bi mogla biti ta promjena.

U nastavku donosimo 10 najboljih ideja za bordo nokte koje će nadahnuti tvoju sljedeću jesensku manikuru. Od sjajnih vrhova do zamršenih dizajna noktiju, lakše je nego što misliš pronaći izgled koji odgovara tvom stilu.

Bordo francuska manikura

Mijenjanje boja francuske manikure pokazalo se kao najlakši način za ažuriranje ovog klasičnog dizajna. Dok je crna možda najpopularnija, nijanse vina još su jedna opcija koja je savršena za jesen. Ako biraš lak koji je bojom više nalik bobičastom voću nego tamnosmeđoj ili crnoj, pobrini se da tvoj osnovni lak bude prilično neutralan i blizak boji prirodnih noktiju. Tako će dizajn izgledati svježe i njegovano.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by essie (@essie)

Kratko i slatko

Premda su bordo nijanse primamljive na dugim ekstenzijama, nijansa je nedvojbeno zapanjujuća i na kraćim noktima. Uz prirodnu duljinu, odabir gel manikure umjesto osnovnog laka za nokte osigurat će da manikura ostane sjajna i bez lomljenja nekoliko tjedana.

 

Čokoladni nokti Možda vas zanima Čokoladne nijanse noktiju su hit, a ovih 10 lakova dobilo je sjajne recenzije Rubrika Beauty Beauty

Gotički prijelaz boja

Nisi sigurna kako se prikloniti gotičkom trendu noktiju? Ovaj gradijent bez napora pretvara crni lak u bordo. Slično načinu na koji se tamne olovke za usne mogu koristiti za stvaranje konturiranog izgleda, ove dvije nijanse spajaju se kako bi oblikovale pomiješani dizajn koji je gotički koliko i elegantan.

Svjetlucavi nokti

Ne treba ti glatka, sjajna jednobojna boja da bi kreirala 'ono nešto'. Zapravo, sa samo suptilnim dodirom sjaja, ovoj nijansi možeš brzo dati čaroban štih.

Potpuno mat

Matirani nokti spremni su za jesen kao i 'moody' lakovi za nokte, a mogu se čak i kombinirati kako bi stvorili dodatni 'vampirski izgled'. Ako se smatraš maksimalistom manikure, odluči se za cijeli set ekstenzija s mat bordo bojom.

Bordo smeđa

Ima nečeg tako zadovoljavajućeg u novom setu sjajnih, neprozirnih noktiju, osobito kada su nalakirani u bogatu bordo boju. Ako više voliš da manikura bude više vampirska nego bobičasta, duboki lak hladnih tonova poput OPI Lincoln Park After Dark pravi je izbor.

Akcenti dragog kamenja

Drago kamenje bilo koje vrste brz je i jednostavan način za osobito atraktivnu manikuru. Ali, ako doista želiš izići iz okvira, najbolji je način da svoje dragulje uskladiš s bojom laka za nokte. Ugledaj se na ovaj set ukrašen dijamantima koji ima rubin u središtu nokta.

Kontrastna francuska manikura

Premda ne nedostaje inspiracije za francusku manikuru koja hara internetom, osvježavajuće je vidjeti kontrastni dizajn kao što je ovaj. Nasuprot mat bordo bazi, sjajni vrhovi imaju jedinstven izgled koji se čini elegantnim i zanimljivim.

Ombre ukrašen draguljima

Ako nisi imala priliku isprobati ovaj privlačan dizajn tijekom njegovog vrhunca, ne brini. Ova jesen je savršeno vrijeme za to. Umjetnička mješavina tamnocrvene, ljubičaste i boje šljive u kombinaciji s ombré tehnikom čini ovaj dizajn noktiju izvrsnom opcijom za sve koji manikuru vole iskoristiti do maksimuma.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Vettsy (@vettsystore)

Akvarel vrtlozi

Nude nokti predstavljaju savršenu osnovu za niz 'nail arta'. Za jednostavan dizajn, koji je također elegantan, pokušaj stvoriti bordo vijuge počevši od vrha nokta, koji kaskadno idu prema dolje. A kako bi potpuno učvrstila izgled, odluči se za 'pinky nude' jer će najbolje nadopuniti crvene podtonove bordo boje.

Možda vas zanima Konačno sam pronašla povoljan lak za kreiranje one savršene i trendy milky manikure kod kuće Rubrika Beauty Beauty
Photo: Instagram @welovecoco

Komentari 0