Beauty
Jennifer Lopez frizura

Jennifer Lopez napravila je šiške - i izgleda kao prije 30 godina. Ova frizura ju je stvarno pomladila!

  • Jennifer Lopez poznata je po uvijek besprijekornoj frizuri, a za ljeto osvježila ju je šiškama u stilu Jane Birkin
  • Nove, guste i isprekidane šiške pune dimenzije Jennifer su u trenu pomladile i podsjetile nas ne neke od frizura koje je nosila na početku svoje karijere
  • Nova frizura stiže u savršeno vrijeme za sve koji još uvijek traže inspiraciju za promjenu frizure ovog ljeta!

Jennifer Lopez uvijek je odlična inspiracija za novu frizuru ako tražimo nešto ženstveno što će osvježiti i pomladiti naš izgled s puno dimenzije i volumena. Njena najnovija frizura sa šiškama još je jedan takav primjer, a isprekidane šiške inspirirane onima kakve su se nosile u 70-ih odlično su moderno osvježenje frizure za ljeto!

Jennifer Lopez frizura | Autor: instagram @jlo instagram @jlo Foto: Instagram @jlo. Jennifer Lopez šiške

Ovo nije prvi put da je latino diva odlučila svojoj frizuri dodati šiške, a moramo priznati da joj ova frizura posebno dobro stoji te joj je dala totalno mladenački look, a i podsjetila nas na neke od frizura kakve je Jennifer već nosila tijekom godina.

Možda vas zanima Jednog se jutra JLo probudila i bile su 70-e... Pa se tako i odjenula Rubrika Moda Moda

Isprekidane guste šiške koje prekrivaju čelo uz obraze su nešto duže te predivno uokviruju njeno lice, a ostatak kose krasi mnoštvo dužih i kraćih slojeva koji kosi daju nevjerojatan volumen i pokret. 

Jennifer Lopez frizura | Autor: instagram @jlo instagram @jlo Foto: Instagram @jlo. Jennifer Lopez šiške

Osim strateški ošišane i stilizirane kose, veliku svježinu i dimenziju kosi Jennifer Lopez daju i lagani pramenovi u svijetlim plavim nijansama koji izgledaju totalno prirodno te njenoj smeđoj kosi daju osunčani izgled, što je također jedan od prepoznatljivih lookova koje obožavamo na JLo!

Možda vas zanima Vilu koju su J.Lo i Ben Affleck konačno odabrali za svoj dom teško je opisati riječima, jednostavno čarobno Rubrika Life&style Life&style
Photo: instagram @jlo

Komentari 0