Beauty
ghost šiške

'Duh šiške' s nevidljivim prijelazom ovog će ljeta našoj frizuri dati dodatan cool faktor

  • Šiške su jedan od jednostavnijih načina s kojima možemo osvježiti frizuru, a u beauty krugovima uvijek je neki novi stil u trendu
  • Iako su zavjesa i paperjaste šiške i dalje vrlo popularne, među najnovijim su 'ghost' šiške, odnosno šiške koje se nevidljivo poput duha spajaju s ostatkom kose!
  • Već su ih isprobale i brojne slavne osobe, a mi donosimo inspirativne prijedloge koako da ih i same nosimo

Kad se radi o promjeni frizure, uz mijenjanje boje, tu je i poigravanje s duljinom te kosu često skraćujemo kad želimo osvježiti izgled. U posebnu kategoriju tu spada i dodavanje šiški našoj frizuri, gdje se u većini slučajeva na jednostavan način postiže dosta drastična promjena. Uz duže, 'zavjesa' šiške te lagane paperjaste koje u tankim pramenovima dodiruju čelo, novi trend u frizuri sa šiškama su i 'duh' ili 'ghost' šiške, koje se baš poput nevidljivih pramenova, neprimjetno spajaju s ostatkom kose i savršeno uokviruju lice te kosi daju volumen i meki pokret.

Tajna 'duh' šiški je u tome da ne bismo trebali vidjeti gdje šiške završavaju, a ostatak slojeva naše kose počinje, već su nježno spojene uz duže pramenove. 'Duh' šiške svestrana su frizura koja se može primijeniti na dužoj i kraćoj kosi te na svim teksturama kose, od ravne do kovrčave.

ghost šiške | Autor: Instagram @matildadjerf Instagram @matildadjerf

Ovakve šiške obično završavaju iznad obraza, gdje se stapaju s ostatkom kose, a frizura je, upravo zbog svoje potrebe za savršeno spojenim pramenovima možda i zahtjevna za održavanje, budući da zahtjeva redovite odlaske frizeru, kako šiške ne bi izrasle previše te kako bi se neprimjetni spoj održao.

Za one zainteresirane za isprobavanje nove trendi frizure sa šiškama, u nastavku donosimo odlične primjere 'duh' šiški kakve nose Zendaya, Jenna Ortega i druge slavne dame!

'Duh' šiške s razbarušenom shag frizurom

ghost šiške | Autor: Instagram @davestanwell Instagram @davestanwell

Možda vas zanima Još malo trendova iz srednjoškolskih dana: J.Lo je i službeno odobrila polurep, i jako smo joj zahvalni na tome Rubrika Beauty Beauty

'Duh' šiške prošarane osunčanim pramenovima

ghost šiške | Autor: Instagram @peterluxhair Instagram @peterluxhair

Kovrčave 'duh' šiške

ghost šiške | Autor: Instagram @zendaya Instagram @zendaya

Glamurozne 'duh' šiške

ghost šiške | Autor: Instagram @brianacisneros Instagram @brianacisneros

'Duh' šiške koje dodiruju obrve

ghost šiške | Autor: Instagram @salsahair Instagram @salsahair

Bob s 'duh' šiškama

ghost šiške | Autor: Instagram @damarisgoddrie Instagram @damarisgoddrie

balayage Možda vas zanima Ideje za novi balayage - inspiraciju smo pronašli u frizurama svjetskih zvijezda Rubrika Beauty Beauty
Photo: Instagram @matildadjerf

Komentari 0