Beauty

Trik Chrisa Appeletona, frizera zvijezda, za voluminozan rep baš je dobar. Pomaže i kod tanke kose

  • Poznati celebrity frizer, Chris Appleton na svojem je TikToku podijelio dva trika za stvaranje voluminoznog repa, frizure koja se savršeno uklapa u popularni 'Barbiecore'
  • Uz Chrisove trikove za volumen, visoki rep izgledat će raskošno i na tankoj kosi
  • Neovisno o tome koji ova od dva trika upotrijebimo, izgledat će super. Ako dodamo i roza odjeću, evo nas u liku Barbie!

Kad se radi o dodavanju ekstremnog volumena i najtanjoj kosi, celebrity frizer Chris Appleton pravi je stručnjak, a njegovim vještim rukava za uvijek savršene frizure prepuštaju se i Kim Kardashian, Dua Lipa, Jennifer Lopez i mnoge druge poznate zvijezde.

Uz proizvode za volumen kojima postiže savršenu voluminoznu frizuru, Chris s pratiteljima često zna podijeliti i određene trikove za stiliziranje kose koji mogu pomoći i da samo pametnim načinom slaganja frizure postignemo predivan dojam bujne kose.

Na TikToku je podijelio dva trika za stvaranje voluminoznog visokog repa, baš poput Barbie, čiji lik i estetika u posljednje vrijeme opsjedaju modni i beauty svijet, u iščekivanju nadolazećeg filma 'Barbie', s Margot Robbie u glavnoj ulozi.

Trik za volumen s dva manja repa koji spajamo u jedan

@chrisappletonhair Half up pony hack #hairtutorial #ponytail ♬ Blicky - Fresh X Reckless

U ovom triku za voluminozan rep, slavni frizer prvo sveže mnogima omiljenu frizuru iz djetinjstva, 'kikice', odnosno dva manja repa, koja zatim spaja u jedan, a donji dio prebaci kroz prostor između dva mala repa za visoki rep pun volumena.

Met Gala 2023. Možda vas zanima Beauty transformacija Salme Hayek: Nismo sigurne je li se doista ošišala, ali joj retro frizura izvrsno stoji Rubrika Beauty Beauty

Trik za volumen s dvostruko prebačenim repom

@chrisappletonhair Half up pony hack #voloume #ponytail ♬ Rodeo (Remix) - Lah Pat & Flo Milli

Nešto kompliciraniji za izvesti od prvog trika. U ovom Appleton jedan polurep sveže na vrhu glave te ga zatim prebaci ispod i stegne. Nakon toga, ispod prvog polurepa, sveže i drugi te ga također s donje strane prebaci gore i to preko gornjeg repa, za frizuru s maksimalnim volumenom u završnom looku.

Možda vas zanima Još malo trendova iz srednjoškolskih dana: J.Lo je i službeno odobrila polurep, i jako smo joj zahvalni na tome Rubrika Beauty Beauty
Photo: Instagram@chrisappleton1

Komentari 0